Katon korjaus Pyhtää

Vuotavat läpiviennit, lahovauriot, rikkinäiset tiilet ja katosta irronneet kattotikkaat ovat erinomaisia syitä soittaa Kattokorjaus-palvelulle ja tilata meiltä katon korjaus Pyhtäälle. Usein sanotaan, että maltti on valttia, mutta katonpaikkauksissa ratkaisee kyllä nopeus. Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto kannattaa korjata heti uusien vaurioiden löydyttyä, jotta kosteus ei pääsisi katon alle aiheuttamaan yläpohjan korjaustarpeita. Katonkorjauksilla taataan kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon tiiviys hamaan tulevaisuuteen. Kun katto viimein on niin vanha, että katon korjaukset ovat menettäneet tehonsa ja kattovuotojen riski on alituisesti läsnä, teemme tarjouksen kattoremontista. Korjaamme kaikki katot niin Pyhtäällä, Loviisassa, Kotkassa kuin Kouvolassakin, joten ota yhteyttä.

Yhteydenottosi perusteella tulemme paikan päälle tutkimaan kattoa ja laskemaan kattovuodon tai esimerkiksi lumen aiheuttamien vaurioiden korjaukselle hintaa. Jos tulemme laskelmissamme siihen tulokseen, että katto on kannattavinta uusia, kerromme tästä asiakkaalle. Muussa tapauksessa selvitämme, kuinka suuri osa kattotiilistä on vaihdettava, tai miten lumen katosta irrottamien kattotikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämät reiät on korjattava. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille erityisen mieluista, sillä kattohuopaa on helppo työstää, ja huopakatto voidaan usein tiivistää hyvin helposti (esimerkiksi liimaamalla kattoreiän päälle paikkapala).

Tiilikaton korjaustarpeet lisääntyvät, kun katto saa ikää. Kattorakenteet eivät kastu, vaikka katto vuotaisi esimerkiksi harjatiilen kohdalta, jos aluskate on tarvittaessa korjattu. Aluskate estää vesivahingot myös peltikatolla. Peltikaton korjaustarpeet voivat liittyä ruosteen tekemiin reikiin, mutta kyse voi olla myös vuotavasta piipun juuresta, kuten millä tahansa katolla. Myös antennin juuri, kattoikkuna ja kattoluukku voivat alkaa vuotaa katteen materiaalista tai iästä riippumatta. Kaikki katot kannattaakin tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta kattovuodot voitaisiin ehkäistä esimerkiksi tiivistämällä piipun juuri uudestaan ja korjaamalla aluskate piipun kohdalta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pyhtäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pyhtäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pyhtään alueella!