Katon korjaus Pudasjärvi

Niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin kannattaa teettää kattonsa korjaus Pudasjärvellä kattofirmalla, jolla on pätevyys kyseistä kattoa korjata. Huopakaton ja palahuopakaton korjaaminen on erilaista kuin tiilikaton korjaaminen, ja peltikaton korjaamisessa käytetään erilaisia metodeja kuin tiilikaton korjaamisessa. Mineriittikattoja ei saa korjata enää lainkaan, vaan tarve katonpaikkaukselle johtaa automaattisesti kattoremonttiin. Lisäksi katonkorjauksissa tarvitaan kokemusta ja aitoa halua korjata asiakkaan katto parhaalla mahdollisella tavalla. Luota omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin katon kunnostus Kattokorjaus-palvelun käsiin, sillä meillä on tietotaitoa ja kokemusta kaikenlaisten kattojen korjaamisesta ja remontoimisesta. Meillä on myös asenne kohdillaan.

Olemme tehneet paljon etenkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjauksia. Osaamme antaa asiakkaalle vinkkejä siihen, miten bitumikaton vaurioita voidaan jatkossa ehkäistä. Ota yhteyttä, tarvitsitpa katosta lumen mukana irronneiden lapetikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaamista, saumojen tiivistämistä tai vaikka vuotamaan ruvenneen läpiviennin korjaamista. Samalla saatat saada tarjouksen katon pinnoittamisesta uudelleen, mikä auttaa estämään katteen halkeilemista.

Läpivienti – kuten piipun tai antennin juuri, kattoluukku tai kattoikkuna – saattaa alkaa vuotaa myös tiili- tai peltikatolla. Peltikaton korjaus voi liittyä myös myrskyvahinkoihin, sillä kova tuuli saattaa irrottaa osan kattopelleistä, tai ruostevaurioiden kunnostamiseen. Aluskatteen korjaus kannattaa teettää viipymättä, sillä se estää katon läpi mahdollisesti vuotavaa vettä aiheuttamasta kalliita korjaustarpeita yläpohjassa. Mahdollinen kattovuoto on helpompi ja halvempi korjata, kun samalla ei tarvitse korjata lahovaurioita tai uusia lämpöeristeitä. 

Tiilikaton korjaus on helpoimmillaan parin rikkinäisen tiilen vaihto, ja isoimmillaan esimerkiksi lumen painon alla notkolle painuneen katon oikaisu. Tiilikatto painaa paljon ilman lumikuormaakin, joten isoja kattokorjauksia ja ennenaikaisia kattoremontteja kannattaa ehkäistä pudottamalla lumet tarvittaessa. Ota yhteyttä minkä tahansa katon korjauksen tiimoilta myös Iissä, Oulussa, Posiolla, Puolangalla, Ranualla, Suomussalmella, Taivalkoskella ja Utajärvellä.