Katon korjaus Juva

Eiköhän hoideta katon korjaus pois päiväjärjestyksestä Juvalla? Jos katon korjaus on vielä tekemättömien töiden listalla, on nyt tullut aika hoitaa tämä asia kuntoon. Katonkorjausta ei kannata lykätä, sillä pikkuruisistakin rei’istä voi ajan kanssa aiheutua kalliita kosteusvaurioita. Vaikka Kattokorjaus-palvelu hinnoitteleekin työnsä aina järkevästi, ovat yläpohjan korjaustyöt silti hintavampia kuin vaikkapa tuoreiden kattoreikien paikkaukset. Jos katon alapuolisiin osiin on päässyt kosteutta, tulee siellä ehkä tehdä laho- ja homevaurioiden korjauksia.

Mistä kattoon syntyy reikiä? Syyt voivat olla moninaisia. Kyse voi olla esimerkiksi ikääntyneistä ja haurastuneista rakenteista, joihin syntyy herkemmin vaurioita. Ehkä lumi repi lapetikkaat, lumiesteet tai muut kattovarusteet irti katosta, ja tämä on rei’ittänyt katon? Kyse voi olla myös sammaleista tai ruosteesta, mitkä tuhoavat katetta saadessaan olla siellä rauhassa.

Kattoreikien paikkaus on melko tyypillinen huopakaton tai palahuopakaton korjaus. Se voidaan hoitaa tiivistemassoilla, tai liimaamalla kattoon paikkapala. Voit luottaa meihin täydellisesti kaikissa huopakattokorjauksissa, sillä meillä on pitkä kokemus huopakattotöistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö osaisi korjata ammattitaitoisesti myös kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien tiilikatot ja peltikatot.

Tiilikaton korjaus on tyypillisimmillään rikkinäisten kattotiilien vaihto. Kattotiiliä hajoaa kosteuden ja pakkasen yhteisvaikutuksesta. Siksi on tärkeää, että aluskate korjataan heti, jos se hajoaa. Ehjä aluskate estää kattorakenteita kastumasta, jos katto alkaa vuotaa vaikka harjatiilen kohdalta.

Aluskatteen korjaaminen on tärkeää myös peltikatoilla, sillä nekin voivat alkaa vuotaa – varsinkin vanhemmiten. Mikä tahansa katto voi alkaa vuotaa läpivientien kohdalta. Kannattaa varautua siihen, että kattoikkuna, kattoluukku, antennin juuri tai piipun juuri voivat vuotaa, ja tarkastaa kaikki katon läpiviennit huolella katon puolivuosittaisten tarkastusten yhteydessä. Tilaa taloyhtiön tai pientalon kattotarkastukset, kattovuodon korjaukset tai muut katonpaikkaukset meiltä myös Joroisissa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Puumalassa, Rantasalmella ja Sulkavalla.