Katon korjaus Uusimaa

Kattokorjaus-palvelu tekee katon korjaukset Uudenmaan maakunnan joka kolkassa. Tilaat katonpaikkaukset meiltä missä vain Helsingin seutukunnassa, eli Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Lohjalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Sipoossa, Siuntiossa, Tuusulassa, Vantaalla tai Vihdissä. Toteutamme yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katonkorjaukset myös Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa, Porvoossa, Pukkilassa, Myrskylässä ja Askolassa. Totta kai teemme kattovuotojen korjaukset ja muut kattojen kunnostukset myös Lapinjärvellä ja Loviisassa.

Mikäli kesämökin huopakatto vuotaa, ota pian yhteyttä, niin tulemme suojaamaan rakennuksen säiltä ja paikallistamaan kattovuodon. Katto on saattanut alkaa piipun juuresta, sammalen avaamista saumoista tai katteen kuivumisesta johtuneista halkeamista. Kunnostamme kaikenlaiset huopakatot ja palahuopakatot pitkällä kokemuksella, joten katto on pian taas tiivis. Mitä nopeammin tilaat meidät kattoa kunnostamaan, sitä vähemmän korjattavaa yläpohjaan ehtii syntyä. Jos hyvä tuuri käy, ei yläpohjasta löydy lainkaan kosteusvaurioita.

Niin omakotitalon kuin muidenkin rakennusten katot kannattaa tarkastaa heti talven jälkeen. Omakotitalon peltikatolla voi olla kiireellistä korjaamista odottavia reikiä, joita on syntynyt lumen nykäistyä lumiesteet ja/tai kattotikkaat mukaansa. Kattojää on voinut saada kerroskaton vuotamaan saumoistaan. Rivitalon tiilikatolta voi paljastua vuotava kattoikkuna, kattoluukku, antennin juuri tai muu läpivienti. Rikkinäisiä tiiliäkin saattaa löytyä, sillä pakkasrapautuminen on se tavallisin syy tiilien hajoamiseen ja hajonneiden tiilien vaihtamiseen. Pakkasrapautumista voi hidastaa pitämällä tiilikaton puhtaana ja pinnoittamalla sen tarvittaessa uudestaan. Aluskatteen korjaaminen pitää yläpohjarakenteet kuivina, vaikka tiilikatteen läpi silloin tällöin pääsisikin vettä.

Toisen kerran talon katto kannattaa tarkastaa syksyllä. Näin katto ottaa uuden talven vastaan mahdollisimman tiiviinä. Kattotarkastuksiin perusteellisesti suhtautuvat kattotarkastajamme varmistavat muun muassa katon tarvikkeiden kiinnitykset, räystäskourujen puhtauden ja ruosteettomuuden sekä sen, missä kunnossa yläpohjarakenteet ja eristevillat ovat.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uudellamaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uudellamaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uudenmaan alueella!