Katon korjaus Kaarina

Kattovuodon korjauksen takana ovat usein iäkkään katon kuluneet ja haurastuneet rakenteet, mutta melkein mikä tahansa voi aiheuttaa tarpeen tilata katon korjaus Kaarinaan. Ehkä katolla on liikkunut tottumaton kattotyöntekijä, joka ei ole osannut varoa askeleitaan, tai ehkä kyse on katolle jääneen seisovan veden aiheuttamasta paineesta, mikä on saanut tasakaton vuotamaan? Joka tapauksessa, omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katonpaikkaus kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta. Lupaamme, että katonkorjaus aloitetaan aikailematta, ja että se tehdään parhaalla hinnalla.

Voit luottaa meidän asiantuntemukseemme, olipa kyse taloyhtiön tai pientalon katosta. Huopakaton ja palahuopakaton korjaus on meille varsin tuttua. Pitkän huopakattokokemuksen ansiosta osaamme antaa vinkkejä myös katon kunnon säilyttämiseen ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisemiseen. Huopakaton saumat pysyvät kunnossa, kun sammalet poistetaan joutuin, ja uusia halkeamia voi estää pinnoittamalla huopakaton uudelleen.

Mitä erilaisimmat syyt voivat aiheuttaa tarpeen katon korjaukselle Kaarinassa

Ruosteen ja ruostevaurioiden lisäksi peltikatosta saattaa löytyä reikiä, joita on syntynyt lumen repiessä kattotikkaat tai lumiesteet irti. Kattoreiät on tietenkin pian paikattava, jotta yläpohjaan ei syntyisi korjaustarpeita. Kosteus voi aiheuttaa katon alle jopa homevaurioita, joten katon rakenteiden kuivuutta on varjeltava. Tämä onnistuu korjauttamalla katon heti tarpeen tullen, mutta muista myös asennuttaa ja korjauttaa aluskate! Aluskatteen avulla katon puurakenteet ja eristeet eivät kastu, sillä aluskate ohjaa vuotovedet pois katolta. Aluskatteen varaan ei voi kuitenkaan laskea liikaa, sillä sekin voi perstua puhki. Aluskatteen korjauksen lisäksi rikkinäisten kattotiilien vaihto on mitä tyypillisin vanhan tiilikaton paikkaus. Tiilet hajoilevat sitä enemmän, mitä vanhempi katto on kyseessä. Myös hoitamattomuus käy kattotiilien kunnon päälle.

Kattovuodon korjauksessa voi olla kyse myös läpivientivuodosta. Lumen paino voi saada piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan tai kattoluukun tiivisteet pettämään, ja katon vuotamaan. Tarkasta tiivisteiden kunto usein, niin vältät monet ongelmat. Kattotarkastukset ja -korjaukset saa tästä samasta osoitteesta Kaarinan lisäksi myös Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kaarinassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kaarinassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kaarinan alueella!