Katon korjaus Äänekoski

Talonomistaja tai taloyhtiö haluaa varmasti hoitaa katon korjauksen Äänekoskella mahdollisimman helposti ja nopeasti. Päästäkää itsenne helpolla, ja tilatkaa katonkorjaus meiltä! Tarjoamme katonpaikkaus- ja kunnostuspalvelua nopealla aikataululla, ja urakka tehdään asiantuntemuksella alusta loppuun. Tilaatte meiltä kattovuotojen korjaukset, katon oikaisut, lumivaurioiden korjaukset ja muut katon kunnostukset myös Kannonkoskella, Konnevedellä, Laukaassa, Saarijärvellä, Uuraisissa, Vesannolla ja Viitasaarella.

Katto kuin katto, se kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Kevättarkastus saattaa paljastaa kesämökin katosta reikiä, joita ovat tehneet alas valuvan suojalumen irrottamat lapetikkaat tai lumiesteet. Omakotitalon tai kerrostalon katolta voi paljastua vuotava läpivienti. Ensin mainitulla katolla voi olla kyse vuotavasta antennin tai piipun juuresta, kun taas jälkimmäisellä katolla voi vuotaa kattoikkuna, kattoluukku tai vaikkapa kattokaivon läpivienti. Onko rivitalon katolla kattohuopaa? Syystarkastus voi paljastaa katteen kuivumisesta kertovia halkeamia, tai irvistäviä saumoja. Säännöllisten kattotarkastusten ja ammattitaitoisten katonkorjausten ansiosta katto on pian taas kunnossa, eikä katon alle synny laho- ja homevaurioita. Vaikka yläpohjassa jo olisikin korjattavaa, tiedämme aina, miten toimia. Erityisen paljon meillä on kokemusta palahuopakattojen ja huopakattojen korjaamisesta, mutta löydämme parhaat ratkaisut myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen.

Jos peltikatolla on ikää noin 50 vuotta, on peltikaton korjaus paras hoitaa tekemällä kattoremontti. Kaikki kattopellit kannattaa vaihtaa myös siinä tapauksessa, että huoltotoimenpiteiden laiminlyönti on saanut ne poikkeuksellisen huonoon kuntoon. Huoltomaalaukset ja katon harjaukset kannattaa siis muistaa! Jos aluskatettakin pitää korjata, laajenee katon osittainen vaihto kokonaiseksi kattoremontiksi. Myös tiilikatto voidaan uusia osittain, mutta jos tiilikattoa huolletaan sen oman huolto-ohjelman mukaan, kestää tiilikatto noin 70 vuotta. Satunnaiset rikkinäisten tiilien vaihdot kuuluvat asiaan, ja ovat nopeita sekä huokeita toteuttaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Äänekoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Äänekoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Äänekosken alueella!