Katon korjaus Paimio

Katon korjauksilta Paimiossa on vaikeaa välttyä. Käytännössä jokaista kattoa on paikattava edes joskus. Katonkorjaukset eivät kuitenkaan aiheuta kohtuuttomia kustannuksia, kun katto tarkastetaan tarpeeksi usein. Esimerkiksi rikkinäisen tiilen vaihto tai huopakaton sauman tiivistys on edullinen katonpaikkaus. Jos työ jäisi tekemättä, voisi yläpohjaan syntyä huomattavasti vaikeammin korjattavissa olevia kosteusvaurioita. Välty kattovuotojen korjauksilta ja ennenaikaisilta kattoremonteilta, ja tarkasta omakotitalon sekä kesämökin katto kahdesti vuodessa! Myös taloyhtiön katto on hyvä tarkastaa puolivuosittain, sillä kerrostalon tai rivitalonkin katolla saattaa olla reikiä tai vuotavia läpivientejä.

Katon ikä ei kerro kaikkea, vaan uusikin katto voi vaurioitua esimerkiksi kovan tuulen tai katolle sataneen, painavan lumikerroksen takia. Tuuli voi repiä kattopeltejä irti, tai aiheuttaa isommankin peltikaton korjauksen kiskomalla koko katon mukaansa. Myös huopakatto saattaa irrota rajuilmalla. Lumi voi irrottaa katosta lumiesteet, kattotikkaat tai esimerkiksi ilmanvaihtohormin, jolloin kattoon jää reikiä. Ota yhteyttä kaikenlaisten huopakattojen, peltikattojen ja tiilikattojen korjausten tiimoilta, niin saat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Kattokorjaus-palvelu tunnetaan erityisesti huopakattojen ja palahuopakattojen korjaajana, mutta se ei poista sitä tosiseikkaa, että meillä on pitkä kokemus ja aukoton ammattitaito myös pelti- ja tiilikattotöissä.

Meiltä sujuu myös aluskatteen korjaus, mitä pidetään – syystä – yhtenä tärkeimmistä kattokorjauksista. Aluskate estää mahdollista kattovuotoa kastelemasta katon alla olevia eristeitä ja yläpohjarakenteita, sillä se on vedenpitävä kerros heti ulkokaton alla. Katto voi alkaa vuotaa esimerkiksi läpivienneistään. Jos kattoikkuna ja kattoluukku on asennettu ammattilaisen toimesta, on olemassa vain pieni vuotoriski. Joka tapauksessa kaikki läpiviennit, myös antennin ja piipun juuri, kannattaa tarkastaa puolivuosittain. Näin niiden tiivisteet osataan tarvittaessa uusia, ja se jos mikä ehkäisee kattovuotoja läpivientien kohdalta. Tilaat kattotarkastukset ja katonkorjaukset meiltä myös Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa ja Sauvossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paimiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paimiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paimion alueella!