Katon korjaus Taipalsaari

Luota pettämättömään ammattitaitoomme, ja tilaa avaimet käteen -periaatteella tehtävä katon korjaus Taipalsaarella meiltä! Kunnostamme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot myös Taipalsaaren ympäristössä, eli Lappeenrannassa, Lemillä, Puumalassa, Ruokolahdella ja Savitaipaleella. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä pienimuotoinen katonpaikkaus (vaikkapa rikkinäisen tiilen vaihto) vaiko isompi katonkorjaus (esimerkiksi kattovuodon korjaus tai katon oikaisu), sillä me hoidamme kaikenlaiset katonkorjausurakat alusta loppuun, ja mitä huolellisimmin ottein. 

Kesämökkien, kerrostalojen, omakotitalojen ja rivitalojen katot voivat vaurioitua talven aikana, siksi suosittelemme tarkastamaan jokaisen katon heti talven jälkeen. Korjaamme erityisen mielellämme kaikki huopakatot ja palahuopakatot, sillä tavoitteemme on osoittaa, että nämä hyvännäköiset ja helposti työstettävät katot kestävät oikein ylläpidettyinä suomalaisia olosuhteita jopa 40 vuotta. Tasokasta katonpaikkausta on luvassa myös tiilikatoille ja peltikatoille, joilta saattaa talven jälkeen löytyä reikiä tai rikkinäisiä tiiliä. Reikiä on voinut syntyä esimerkiksi lumen romahtaessa alas katolta, sillä lumen mukaan on voinut lähteä kattotikkaiden ja lumiesteiden kaltaisia kattovarusteita. Rikkinäisiä tiiliä pitää vaihtaa tiilikatolla varsinkin leudon talven jälkeen, sillä lämpötilan sahaaminen pakkasen ja suojan välillä pahentaa tiilien pakkasrapautumista. Jos tiilikaton ja peltikaton aluskatteet on tarpeen tullen korjattua, eli kattovuoto pääse kastelemaan yläpohjaa ja aiheuttamaan kattorakenteiden korjaustarpeita.

Yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kannattaa tarkastuttaa kattonsa myös syksyn tullen, jotta katto voitaisiin tarvittaessa tiivistää talvea varten. Vuotavasta kattoikkunasta, kattoluukusta, antennin juuresta, piipun juuresta, jiiristä tai saumasta voi syntyä isoja murheita. Vuotavat läpiviennit kannattaa tiivistää heti – itse asiassa, tiivisteet kannattaa uusia mieluiten jo ennen, kuin ne ovat tarpeeksi haurastuneita päästääkseen vettä katon alle. Katon saumat ja jiiritkin on syytä tiivistää jo pienenkin epätiiviyden tultua havaituksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Taipalsaarella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Taipalsaarella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Taipalsaaren alueella!