Katon korjaus Jokioinen

Jos katossa on reikiä tai muita vaurioita, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, ja tilaa katon korjaus Jokioisille! Jokioisten ohella saat asiantuntevaa, nopeaa ja kohtuuhintaista katonkorjauspalvelua myös Forssassa, Tammelassa, Somerolla, Ypäjällä ja Humppilassa. Paikkaamme niin huopakattojen, tiilikattojen kuin peltikattojenkin reiät ja korjaamme niiden kattovuodot. Reikiä voi aiheuttaa esimerkiksi se, että lumi on repinyt lumiesteet tai lapetikkaat irti katosta. Kattovuodon alkuperä voi olla esimerkiksi läpiviennin haurastuneissa tiivisteissä. Läpiviennit kannattaakin tarkastaa usein, muuten piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku voi alkaa vuotaa. Kannattaa varautua siihen, että läpivienti tai jokin muu kohta saattaa kuitenkin alkaa vuotaa, ja korjauttaa aluskate tarvittaessa. Aluskate pitää yläpohjan puurakenteet kuivina, vaikka katto vuotaisi.

Me palvelemme katonkorjausten tiimoilta niin taloyhtiöitä kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin omistajia. Katonpaikkauksessa on neljä vaihetta. Ensimmäinen on se, kun asiakas ottaa yhteyttä ja pyytää tarjouksen kerrostalon, rivitalon tai vaikkapa maneesin katon korjaamisesta. Toinen vaihe on suorittamamme arviointikierros, minkä perusteella lasketaan huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton korjauksen hinta.

Kolmas vaihe on katon korjauksen suorittaminen. Tämä voi tarkoittaa kattovuodon korjausta, aluskatteen uusimista, yläpohjan korjaustöitä tai esimerkiksi saumojen ja jiirien tiivistämistä. Huopakaton korjaus sujuu meiltä erityisen lahjakkaasti, onhan meillä ja huopakatoilla pitkä, yhteinen historia. Tämä ei tarkoita sitä, ettemmekö pärjäisi loistavasti myös tiilikattojen ja peltikattojen korjauksissa!

Katto korjataan arviointikierroksen aikana tekemiemme havaintojen perusteella. Jos olemme tuolloin havainneet katon olevan kauttaaltaan huonokuntoinen tai iäkäs, olemme todennäköisesti suositelleet kattoremonttia. Uusi huopakatto, tiilikatto tai peltikatto suojaa rakennusta luotettavasti lukuisten vuosikymmenien ajan.

Neljäs vaihe on lopputarkastuksen tekeminen. Näin varmistamme työmme laadun ja virheettömyyden. Sitten siivoamme jäljet. Kaikki purku- ja rakennusjätteet toimitetaan jäteasemalle, joten piha on siisti lähdettyämme kotiin. Sinäkin voit jatkaa arkielämääsi, mutta ilman kattohuolia!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jokioisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jokioisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jokioisten alueella!