Katon korjaus Kuhmoinen

Jos tuuli repi irti kattopellit tai jokin läpivienti vuotaa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa katon korjaus Kuhmoisiin. Kuhmoisten lisäksi palvelemme myös Jämsässä, Kangasalalla, Luhangalla, Orivedellä, Padasjoella ja Sysmässä. Meiltä tilattu katonkorjaus on aina yhtä ammattitaitoinen ja tasokas, olipa kyseessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto. Teemme katonpaikkauksia sekä huopakatoilla, peltikatoilla että tiilikatoilla, ja lisäksi kerromme mielellämme, miten katon korjaustarpeita voidaan ehkäistä jo ennalta. Varsinkin huopakatoista tiedämme yhtä jos toista!

Katon korjaus Kuhmoisissa on monesti myös ehkäistävissä

Paras tapa estää kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus jo ennalta on huoltaa kattoa säännöllisesti. Huollettu katto kestää hyvin erilaisia rasituksia. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta kesämökin, kerrostalon, rivitalon tai omakotitalon katossa tapahtuneet muutokset huomataan nopeasti, ja niihin voidaan puuttua ehkä jo ennen, kuin katon alle pääsee kosteutta. Etenkin aluskatteen ja katon läpivientien kuntoa on syytä seurata. Aluskate voi vaatia korjaamista ollakseen taas tiivis. Vain tiivis aluskate vie piipun juuresta tai muusta kohtaa katon alle tulevat vedet pois katon rakenteiden luota. Jos yläpohjan rakenteet pääsisivät kastumaan ja lahoamaan, nostaisivat yläpohjan korjaukset katon kunnostuksen kokonaishintaa.

Jotta kattoikkuna, kattoluukku tai esimerkiksi antennin juuri ei alkaisi vuotaa, tulee läpivientien tiivisteet tarkastaa puolivuosittain. Katto saattaa toki alkaa vuotaa monesta muustakin kohtaa. Huopakatto voi vuotaa esimerkiksi saumoistaan. Vältä huopakaton ja palahuopakaton korjaustarpeet, ja poista katolta sammalet. Myös katon pinnoittaminen auttaa asiaa. Peltikaton korjaustarpeita lisää ruoste. Kattomaalaus vähentää ruostevaurioita merkittävästi. Tiilikaton tiilet hajoilevat pakkasrapautumisen takia, siksi vanhat kattotiilet kannattaa suojata kosteudelta pinnoittamalla ne.

Joskus on kyse siitä, että tuuli tai lumi repii katolta kattovarusteita irti. Jotta näin ei kävisi eikä kattoon syntyisi reikiä, kannattaa kattovarusteiden kiinnitykset tarkastaa samalla kuin muukin katto, eli puolen vuoden välein.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuhmoisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuhmoisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuhmoisten alueella!