Katon korjaus Koski Tl

Kattokorjaus-palvelu on kattofirma paikallaan, kun on aika tilata katon korjaus Turun läänin Koskella. Katonkorjaus liittyy usein ajan hampaan aiheuttamaan kulumiseen. Aika ja vaihtelevat sääolosuhteet saavat katon rakenteet haurastumaan. Esimerkiksi kattovuodon korjaus liittyy usein siihen, etteivät katon rakenteet enää pidä vettä. Tästä on kyse myös monissa läpivientivuodoissa. Antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku voivat alkaa vuotaa vettä katon alle, jos niiden tiivisteet ovat kuluneet. Piipun juuri tai vastaava läpivienti voi alkaa vuotaa myös siksi, että lumen paino kuormittaa läpivientiä.

Katonpaikkausta voidaan tarvita myös uudella katolla. Lumi saattaa repiä kattotikkaat, viemärintuuletusputken tai esimerkiksi lumiesteet irti katosta, ja katto voi alkaa vuotaa siihen jäävistä rei’istä. Jokainen katto kannattaakin tarkastaa usein siltä varalta, että siellä on jotain korjattavaa, tai jotta uudet vauriot voitaisiin ehkäistä sopivien kattohuoltojen avulla.

Huopakaton korjauksia voidaan ehkäistä pinnoittamalla katto uudestaan, ja poistamalla kaikki sammalet joutuin. Näin ehkäistään myös palahuopakaton korjaustarpeita. Meillä on paljon kokemusta bitumikatoista, joten kuulet meiltä parhaat vinkit huopakaton kunnossapitoon.

Peltikaton korjauksia voi ehkäistä maalaamalla katon, jotta ruoste ei alkaisi vaurioittaa kattopeltejä. Myös aluskatteen kuntoa on hyvä seurata, sillä vain ehjä aluskate estää mahdollisia kattovuotoja kastelemasta katon alla olevia rakenteita. Aluskatteen korjaus on tärkeää myös tiilikatolla. Rikkinäisiä tiiliä voi esiintyä koska tahansa, mutta ehjän aluskatteen avulla vältetään monet yläpohjan korjaustarpeet (kuten märkien eristeiden uusiminen).

Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin ja rivitalon katon korjaaminen tapahtuu ripeästi ja ammattitaitoisesti, kun tilaat sen Kattokorjaus-palvelulta. Palvelemme kaikkia taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita myös Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla ja Ypäjällä. Katto korjataan avaimet käteen -pakettina ja katon erityispiirteet huomioiden, joten paras lopputulos on takuuvarma.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Koski Tl:ssä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Koski Tl:ssä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Koski Tl:n alueella!