Katon korjaus Sauvo

Ymmärrämme, että kotitaloudet tai taloyhtiöt eivät halua kuluttaa aikaa, vaivaa tai liikaa rahaa katon korjaamiseen Sauvossa. Siksi olemme kehittäneet toimintamme mahdollisimman kustannustehokkaaksi, sujuvaksi ja asiakasystävälliseksi. Päästä itsesi helpolla, ja tilaa katonkorjaus meiltä! Katonpaikkaus alkaa, etenee ja päättyy yhtä kivuttomasti, sillä me hoidamme kaiken taatulla laadulla ja huolellisella otteella. Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä ja pyydä tarjouksen kattovuodon korjaamisesta tai mistä tahansa muusta katon kunnostuksesta – esimerkiksi lumen mukana irronneiden tikkaiden ja lumiesteiden synnyttämien reikien korjaamisesta. Kesämökin, kerrostalon, rivitalon tai omakotitalon kattoa tullaan arvioimaan paikan päälle, ja sen jälkeen saat avaimet käteen -tarjouksen katon kunnostamisesta. Tilaamme mahdolliset materiaalit, pystytämme rakennustelineet, suojaamme ympäristön ja lopuksi suoritamme loppusiivouksenkin. Näin helpolla pääset myös Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Paraisilla, Paimiossa ja Salossa, sillä Kattokorjaus-palvelu toimii näilläkin paikkakunnilla.

Voimme sanoa omistautuneemme varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen. Meille on kunnia-asia saada huopakatto kerralla kuntoon, ja tarjota kattoremonttia vasta, kun kaikki muut vaihtoehdot pitää joko katon iän tai pahanlaatuisten vaurioiden takia sulkea pois. Saumojen tiivistäminen ja vuotavien läpivientien korjaaminen on tyypillinen huopakaton korjaus. Kattoikkuna, kattoluukku tai esimerkiksi piipun juuri voi alkaa vuotaa, jos sen tiivisteitä ei ajallaan uusita. Myös lumen paino voi saada antennin juuren tai vastaavan läpiviennin vuotamaan.

Peltikattoihin perehtyneet ammattilaisemme osaavat tiivistää peltikaton saumat, paikata ruosteen tekemät reiät tai uusia peltikaton aluskatteen. Tiilikatonkin aluskatetta voidaan joutua korjaamaan tai uusimaan. Aluskate estää yläpohjan kosteusvauriot ja niiden korjaustarpeet, jos katto vuotaa tai jos rakennuksen sisältä nousee vesihöyryä katon alle. Rikkinäisten tiilien vaihto ja muut kattopaikkaukset kannattaa silti hoitaa pian, jotta aluskate ei antaisi periksi rasituksen alla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sauvossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sauvossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sauvon alueella!