Katon korjaus Keski-Suomi

Tilaa taloyhtiön tai yksityisomisteisen talon katon korjaus Keski-Suomessa meiltä, niin saat parasta palvelua parhaaseen hintaan! Korjaamme ammattitaidolla kaikki katot Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisissa, Viitasaarella sekä Äänekoskella. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille erityisen tuttua, mutta osaamme korjata taidokkaasti myös tiilikatot ja peltikatot.

Saumojen korjaus ja reikien tiivistys on hyvin tyypillinen huopakaton korjaus. Kattoreikiä voi ehkäistä pinnoittamalla vanhan huopakaton. Peltikatolla korjataan muun muassa ruosteen tekemiä reikiä, toisinaan myös kovan tuulen irrottamia kattopeltejä ja peltilistoja. Myös aluskatteen korjausta saatetaan tarvita, vaikka aluskatteet ovatkin hyvin kestäviä. Mikään tiilikatto ei taida selvitä ilman satunnaista rikkinäisten tiilien vaihtoa.

Kaikilla katoilla voi esiintyä vuotavia läpivientejä. Mitä varhaisemmassa vaiheessa vuotava antennin tai piipun juuri (tai vaikkapa vuotava kattoikkuna tai kattoluukku) huomataan, sitä helpommalla siitä selvitään. Voi olla, ettei kattovuodon korjaukseen liity lainkaan yläpohjan korjaustöitä, jos kattovuoto huomataan ajoissa. Tämän takia omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalon katto kannattaisi tarkastaa kahdesti vuodessa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta kaikki viat ja puutteet huomataan ajoissa, eikä isompia vaurioita nopean katonkorjaamisen ansiosta ehdi syntyä.

Myös uudella katolla voi esiintyä korjattavia vikoja. Ehkä lumi on repäissyt kattotikkaat tai lumiesteet irti katosta, ja katossa on reikä, mistä saattaa päästä kosteutta alle. Tuulikin voi aiheuttaa katonpaikkauksia repimällä irti kattotarvikkeita. Vuotaviin ränneihinkin kannattaa puuttua heti, jotta kosteus ei kastelisi talon rakenteita. Kosteus voi kastella perustuksetkin, jos sitä pääsee runsain mitoin taloa ympäröivään maaperään. Korjaamme tai uusimme sadevesikourut, samoin kuin kaikki muutkin kattotarvikkeet. Voimme myös asentaa katollesi uusia kattotarvikkeita, kuten lumivaurioita ehkäiseviä lumiesteitä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Suomen alueella!