Katon korjaus Juupajoki

Onko to do -listallasi katon korjaus Juupajoella? Nyt on aika hoitaa asia kuntoon. Katonkorjaus tulisi aina toteuttaa mahdollisimman pian, jotta vauriot eivät muutu pahemmiksi. Aivan pienistä ja viattoman näköisistä kattorei’istä voi päästä kosteutta katon alle, ja tästä aiheutuvat yläpohjan korjaustyöt eivät ole sieltä halvemmasta päästä. Kattokorjaus-palvelu on paikka, mistä katonpaikkaus kannattaa tilata. Teemme sen yhtä luotettavasti ja nopeasti, olipa kyseessä palahuopakaton korjaus, huopakaton korjaus, peltikaton korjaus tai vaikka tiilikaton korjaus. Hintammekin ovat aivan tavallisten omakotitalon ja kesämökkien omistajien sekä taloyhtiöiden maksettavissa, sillä pidämme jäitä hatussa kattotöitämme hinnoitellessamme.

Rivitalon, kerrostalon ja muiden rakennusten kattokorjaukset etenevät aina saman kaavan mukaan. Ensin asiakas ottaa yhteyttä, sitten teemme alkukatselmuksen. Alkukatselmuksen aikana selvitämme, mitä katto vaatii. Vaikka kyse olisi vain kattoikkunan vuodon korjaamisesta, saattaa katon tarkastuksen yhteydessä paljastua tarve korjata myös aluskatetta, esimerkiksi jiirin tai piipun kohdalta. Alkutarkastuksen jälkeen annamme tarjouksen katon kokonaisvaltaisesta korjaamisesta.

Sitten onkin aika käydä töihin, eli esimerkiksi tiivistää vuotava kattoläpivienti. Niin kattoluukku, antennin juuri, piipun juuri kuin monet muutkin läpiviennit voivat alkaa vuotaa melko helposti, joten niiden kuntoa on syytä seurata. Kannattaa tarkastaa aika ajoin myös se, onko aluskatetta korjattava, sillä aluskate estää satunnaisia kattovuotoja kastelemasta ja lahottamasta katon alla olevia puuosia. Samalla se suojaa eristeitä kastumiselta – eristeissä oleva märkyys voisi johtaa peräti yläpohjan homevaurioon.

Tilaa kattovuotojen korjaukset, kattoreikien (esimerkiksi lumen mukana irronneiden lapetikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien) paikkaukset ja muut kattokorjaukset meiltä paitsi Juupajoella, myös Jämsässä, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Ruovedellä. Huopakattojen korjaaminen on jotain, missä olemme omimmillamme, mutta tiilikatot ja peltikatot tulevat korjattua yhtä tasokkaasti. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput – näin helppoa katon korjaaminen parhaimmillaan on!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Juupajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Juupajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Juupajoen alueella!