Katon korjaus Salo

Katon korjaus Salossa ei vie kallista aikaasi eikä rokota pankkitiliäsi ikävästi, kun otat yhteyttä kaikkia kotitalouksia ja taloyhtiöitä palvelevaan Kattokorjaus-palveluun. Katonkorjaus tapahtuu aina avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä muuta vaivaa kuin ottaa yhteyttä ja tilata katonpaikkaus. Teemme katonkorjauksen suunnittelun, toteutuksen ja vieläpä loppusiivouksenkin asiakkaan puolesta. Hinnatkin ovat kohdillaan, ja etsimme aina sen kustannustehokkaimman tavan katon kunnostamiseksi. Katon osittainen korjaus on huokeampaa kuin katon purku ja vaihto, siksi tarjoamme kattoremonttia vasta, kun kaikki muut vaihtoehdot on todettu toimimattomiksi. Korjaamme – ja tarvittaessa myös uusimme – omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen katot myös Koski Tl:ssä, Lohjalla, Kemiönsaaressa, Marttilassa, Paimiossa, Raaseporissa, Sauvossa ja Somerolla.

Koemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisen suorastaan kutsumukseksemme. Kattoon syntynyt reikä tiivistetään massalla tai paikkapalalla. Reikä on voinut syntyä esimerkiksi silloin, kun lumi on valunut alas katolta, ja onnistunut repimään katosta tikkaat ja lumiesteet. Mikäli kosteus on jo aiheuttanut korjaustarpeita yläpohjaan, uusimme lahot puurakenteet ja märät eristeet. Kattovuodon korjaus huopakatolla tai millä tahansa muullakin katolla voi johtua myös vuotavasta läpiviennistä. Kattoikkunan ja kattoluukun läpiviennit voivat ruveta vuotamaan, mutta kattovuoto saatetaan paikallistaa myös piipun tai antennin juuresta.

Peltikaton korjaus saattaa liittyä myrskyvahinkoihin, sillä kova tuuli saattaa kiskoa kattopeltejä tai peltilistoja irti katosta. Tätä voidaan ehkäistä lisäkiinnikkeillä, tai vaihtamalla peltikattonaulat paremmin puussa pysyviin kateruuveihin. Kyse voi olla myös ruostevaurioiden korjauksesta, saumojen tiivistämisestä tai aluskatteen korjaamisesta. Jos tiilikatolla on runsaasti vaihdettavia, rikkinäisiä tiiliä, tarjoamme osittaista tiilikattoremonttia. Se tarkoittaa kaikkien tiilen vaihtamista kerralla. Tällöin aluskate jää uusimatta, joten aluskatteen hyväkuntoisuus on ehdoton edellytys tiilikaton vaihtamiselle vain osittain.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Salossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Salossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Salon alueella!