Katon korjaus Kemiönsaari

Katon korjaus Kemiönsaaressa onnistuu mitä luotettavimmin, kun asialla ovat Kattokorjaus-palvelun huopakatto- ja muut kattoammattilaiset. Katonkorjauksesta ei kuitenkaan tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Meille on kunnia-asia hinnoitella katonpaikkaukset tavallisen suomalaisen kukkaroon sopiviksi, joten katon korjauksen hinta ei todellakaan kerro kaikkea. Laadukasta ja luotettavaa katonkorjauspalvelua voi saada todella kohtuullisella hinnalla, kun valitsee oikean kattofirman.

Toinen hyvä vinkki katon korjauskustannuksissa säästämiseen on huoltaa taloyhtiön ja pientalon kattoa säännöllisesti. Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin tärkein kattohuolto on katon kunnon tarkastus. Se kertoo, mitä voidaan tehdä katon vaurioiden ehkäisemiseksi. Jos katossa jo on reikä – esimerkiksi lumen tai tuulen irrottamien lapetikkaiden tai lumiesteiden aiheuttama – tai muu vaurio, osataan se korjata ajoissa. Huopakaton ja muiden kattojen korjaaminen ei ole kallista, jos ei tarvita yläpohjan korjauksia.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen liittyy usein kattoreikien tai huonokuntoisten saumojen tiivistämiseen. Läpivientien vuodot ovat yleisiä kaikilla katoilla, joten huopakatonkin omistaja saattaa tarvita esimerkiksi piipun juuren tiivistämistä.

Tiilikaton korjaaminen on todella usein rikkinäisten tiilien vaihtotyö, mutta välillä aluskatekin saattaa hajota. Aluskatteen korjaus auttaa estämään katon vesivahingot, joten aluskate kannattaa pitää iskussa koko katon elinkaaren ajan. Myös peltikaton omistajien tulee huolehtia katon aluskatteen kunnosta. Muita peltikattokorjauksia ovat ruostevaurioiden korjaukset ja esimerkiksi vuotavan antennin juuren, kattoikkunan ja kattoluukun korjaukset.

Paras tapa tehdä kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus arvioidaan paikan päällä. Samalla laskemme katon paikkaamiselle hinnan, ja arvioimme sen keston. Kattoremonttia tarjotaan vain silloin, jos korjattava katto on hyvin iäkäs, tai jos se on vaurioitunut erittäin pahoin. Vakavimpia vaurioita aiheuttavat kattojen päälle kaatuvat puut. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous katon kunnostamisesta – myös Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla ja Sauvossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kemiönsaaressa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kemiönsaaressa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kemiönsaaren alueella!