Katon korjaus Pohjanmaa

Katon korjaus Pohjanmaalla on kerrassaan erinomainen syy ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, vaikka teemme toki kaikki muutkin kattotyöt kattoremonteista katon varusteluun. Kattokorjaus-palvelu korjaa kaikenlaiset huopakatot ja palahuopakatot huippuluokan ammattitaidolla. Tilaa vaikkapa vuotavan jiirin tiivistys, lumen irti repimien lumiesteiden ja tikkaiden jälkeensä jättämien reikien korjaus tai kattovuodon korjaus. Timanttista ammattitaitoa on luvassa myös kaikenlaisiin peltikattojen ja tiilikattojen korjauksiin. Kun tahdot saada oman tai taloyhtiön katon kerralla kuntoon, ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjaamisesta.

Katonkorjaus voi onnistua hyvinkin nopeasti ja edullisesti, jos tilanne ei pääse kehittymään pahaksi. Jotta katon vauriot voitaisiin korjata mahdollisimman pian niiden ilmestyttyä, tarkasta tai tarkastuta kattosi joka kevät ja syksy. Jos katolla on rikkinäisiä tiiliä tai muita ongelmia, tilaa katonpaikkaus välittömästi. Näin katto ei ala vuotaa eikä katon alle pääse kehittymään kosteusvaurioita. Katon tarkastuksen aikana kuuluu vierailla myös katon alla tutkimassa sitä, onko yläpohjaa korjattava tai pitääkö aluskate uusia. Yläpohjassa saattaa olla lahoa ja hometta, vaikka vesikatto olisi tiivis. Tällöin on kyse siitä, ettei välikatto tuuletu kunnolla, vaan rakennuksen sisältä nouseva kosteus jää katon alle erilaisia vaurioita aiheuttamaan.

Monet kattovuodot alkavat katon läpivientien kohdalta. Piipun juuri pysyy pitkään tiiviinä, jos se on toteutettu ammattilaisten toimesta. Aluskatteen ylösnosto piippua vasten ja piipunjuuripellitykset estävät sade- ja sulamisvesiä pääsemästä katon alle, mutta aika saattaa haurastuttaa tiivistykset, ja piipun juuri vuotaa. Myös antennin juuri, kattoluukku tai kattoikkuna saattaa vuotaa vettä katon alle, joten tarkkaile myös näiden läpivientien kuntoa. Helpoiten estät kattovuodot tilaamalla kattotarkastukset meiltä. Palvelemme koko Pohjanmaan alueella eli Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjanmaan alueella!