Katon korjaus Loviisa

Kun joku kertoo tarvitsevansa katon korjausta Loviisassa, saattaa ensimmäisenä tulla mieleen, että nyt kaverin katto vuotaa. Katonkorjauksia ovat myös kaikki kattovuotoja ehkäisevät katonpaikkaukset, kuten saumojen tiivistykset. Myös kattotarvikkeet saattavat vaatia korjaamista, sillä lumi saattaa irrottaa lumiesteet ja kattotikkaat katosta, ja paiskata ne maahan. Samalla kattoon syntyy korjattavia reikiä. Tuuli voi vääntää erilaisia pellityksiä, tai tempaista piipunhatun mukaansa. Ajan hammas saattaa saada vesikourut vuotamaan. Usein myös jäällä ja ruosteella on tekemistä asian kanssa. Olipa kyse kattovuodon korjaamisesta, yläpohjan rakenteiden kunnostamisesta, kattotarvikkeiden korjaamisesta tai mistä tahansa muusta katonkorjauksesta, tilaa se Loviisassa Kattokorjaus-palvelulta. Toimimme myös Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa ja Pyhtäällä.

Huopakaton saumojen, reikien ja läpivientien paikkaus on meille erityisen tuttua. Jos omakotitalossasi, kesämökilläsi tai taloyhtiönne rakennuksessa on huopa- tai palahuopakatto, kannattaa sen tarvitsemat korjaukset ehdottomasti tilata meiltä. Korjaamme ja paikkaamme mainiolla tavalla myös peltikatot ja tiilikatot, joten yksikään katto ei jää korjaajaa vaille. Apu löytyy myös silloin, jos kiukkuisesti puhaltanut tuuli on kaatanut puun katon päälle, tai tempaissut koko katon mukaansa.

Aluskatteen korjaus vaatii vesikaton avaamista ainakin osittain, mutta tätä kattokorjausta ei kannata pakoilla, sillä vain ehjä aluskate estää katon rakenteita kastumasta. Katon alle voi päästä vettä esimerkiksi vuotavasta läpiviennistä, sillä niin kattoikkuna, antennin juuri kuin kattoluukkukin voivat alkaa vuotaa vettä katon alle. Kattovuoto saattaa alkaa myös piipun juuresta, mutta ehjän aluskatteen ansiosta isompia vahinkoja ei pääse sattumaan. Aluskate pitää kosteuden pois yläpohjarakenteista, ja ohjaa sen suoraan katon räystäille.

Ensimmäinen askel katon korjaamiseksi on yhteydenotto Kattokorjaus-palveluun. Sen perusteella osaamme tulla antamaan tarjouksen katon kunnostamisesta ja kertoa, miten se kannattaa toteuttaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loviisassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loviisassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!