Katon korjaus Ruokolahti

On monia hyviä syitä tilata katon korjaus Ruokolahdella juuri Kattokorjaus-palvelulta. Me tarjoamme pettämätöntä ammattitaitoa kaikkien kattojen korjaamiseen, emme vain huopakattojen kunnostuksiin, joista meidät on opittu tuntemaan. Katto kuin katto tulee kerralla kuntoon, kun asioit kanssamme. Olemme vastaus silloinkin, kun on kyse pahojen myrskyvaurioiden korjaamisesta tai kattovuodon korjauksesta, mikä kannattaa toteuttaa tekemällä katon osittainen vaihto. Yksityisasiakkaiden tai taloyhtiöiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita katonkorjauksesta, sillä me hinnoittelemme katonpaikkaukset ja muut kattotyöt hyvin maltillisesti.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus kannattaa tilata meiltä siitäkin syystä, että meillä on hyvin kokonaisvaltainen ote katon kunnostamiseen. Kun liikumme katolla, emme vain korjaa lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamia reikiä tai muita vaurioita, vaan mietimme samalla tapoja estää uusia vaurioita. Esimerkiksi huopakatolla ja palahuopakatolla esiintyy vähemmän korjattavia saumavuotoja, kun katolta poistetaan kaikki sammalet. Sammaleilla on tapana tunkea juuriaan saumoista läpi, ja saada siten kosteuden pääsemään katon alle. Yläpohjan korjaukset voivat olla kalliita ja hankalia, joten katon kunto kannattaa tarkastaa usein. Kattotarkastus paljastaa ajoissa muun muassa vuotavat läpiviennit. Parhaassa tapauksessa läpiviennin tiivisteet voidaan uusia jo ennen, kun piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa.

Peltikaton korjaustarpeita voidaan ehkäistä maalaamalla katto ja vaihtamalla peltikattonaulat kateruuveiksi. Maali estää ruostumista, ja mitä paremmin kattopellit ovat kiinni, sitä varmemmin ne pysyvät paikoillaan myös kovalla tuulella. Tiilikaton korjauksista tärkeimpiä on aluskatteen korjaaminen tai uusiminen, sillä aluskate estää katon vesivahingon, mikäli katto vuotaa läpivienneistään tai vaikka harjatiilen kohdalta. Tiilien pinnoitus pitää tiilet ehjempinä. Anna meidän korjata ja huoltaa kattosi myös Imatralla, Lappeenrannassa, Parikkalassa, Puumalassa, Rautjärvellä, Savonlinnassa, Sulkavalla ja Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruokolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruokolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruokolahden alueella!