Katon korjaus Rääkkylä

On kerta kaikkiaan hyvä idea tilata katon korjaus Rääkkylässä meiltä, sillä me palvelemme kaikkia taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita erinomaisella hinta-laatusuhteella. Katonkorjaus tapahtuu nopeasti ja luotettavalla ammattitaidolla, mutta siitä ei tarvitse maksaa maltaita. Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katonpaikkaus kannattaa tilata meiltä myös siksi, että me teemme työn kokonaisvaltaisella otteella. Kokonaisvaltaisuus tarkoittaa muun muassa sitä, että kun tulemme tekemään arviointikäyntiä (minkä perusteella laskemme katon kunnostuksen hinnan), tutkimme koko katon alapuolisia sen rakenteita myöten. Yläpohjankaan korjaustarpeet eivät jää huomaamatta tämän tarkastuksen ansiosta. Jos aluskatetta on tarve korjata, tulee sekin huomattua hyvissä ajoin.

Alkukatselmuksen aikana selviää myös se, onko katolla jotain muuta korjattavaa. Kenties olet tilannut meidät kunnostamaan lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamia reikiä, mutta kattoa tarkastaessamme huomaamme, että myös vuotava antennin juuri tai kattoluukku vaatii korjaamista. 

Katolla liikkuessamme havaitsemme myös mahdollisuudet ehkäistä uusia vaurioita ja pitää katto paremmassa kunnossa. Varsinkin, jos sinulla on huopakatto tai palahuopakatto, kuulet meiltä lukuisia vinkkejä uusien korjaustarpeiden ehkäisemiseksi. Kattovuotojen korjaustarpeet voidaan ehkäistä pitämällä kate joustavana ja rasituksensietokykyisenä puhdistamalla ja pinnoittamalla. Ruoste on peltikattojen arkkivihollinen, mutta kattomaalaus vähentää ruostevaurioita ja niistä syntyviä paikkaustarpeita peltikatolla. Rikkinäisten tiilen vaihtoa tarvitaan vähemmän, kun tiilikatto pinnoitetaan. Pinnoite tasoittaa tiilien pinnan, ja ne imevät kosteutta jatkossa vähemmän. Huokosissa jäätyvä kosteus on tiilien rapautumisen ja halkeilun suurimpia aiheuttajia. Lisäksi tutkimme kaikkien katon läpivientien kunnon, jotta piipun juuri tai esimerkiksi kattoikkuna voitaisiin uusia ennen katon vuotamista. Palvelemme sinua Rääkkylän lisäksi myös Joensuussa, Kiteellä, Liperissä, Savonlinnassa ja Tohmajärvellä, joten ota yhteyttä katon tiivistämisen, kattotarkastuksen tai vaikka katon osittaisen vaihdon tiimoilta jo tänään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Rääkkylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Rääkkylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Rääkkylän alueella!