Katon korjaus Länsi-Suomi

Jos katolla on reikiä, rikkinäisiä tiiliä tai huonokuntoisia saumoja, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa katon korjaus Länsi-Suomeen. Me teemme luotettavimmat katonkorjaukset kaikkialla Länsi-Suomessa, eli Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Uudellamaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Saat katonpaikkauksia siis esimerkiksi Turkuun, Tampereelle, Hämeenlinnaan, Espooseen, Seinäjoelle ja Vantaalle. 

Huopakaton ja kaikkien muiden kattojen korjaus kannattaa tilata mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Läpivienti ja katon saumat kannattaa tiivistää jo ennen, kuin sauma tai läpivienti vuotaa katon alle. Jotta piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan ja kattoluukun tiivisteet osattaisiin vaihtaa ajoissa, on ne hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Jos katto ehtii alkaa vuotaa, voi kosteus aiheuttaa ikäviä ja isotöisesti korjattavia vahinkoja katon alle.

Kattokorjaus-palvelulta saat mitä parhainta ammattitaitoa kaikissa huopakattojen ja palahuopakattojen korjauksissa. Jos katto on aika uusia, teemme osuvan tarjouksen huopakattoremontista. Mikä tahansa kattovuodon korjaus tai kattoreikien tiivistys ei kuitenkaan johda kattoremontin tarjoamiseen, vaan sille on oltava aina hyvät perusteet. Ehkä yläpohjan korjaustarpeet ovat tavanomaista mittavammat, tai ehkä katolla alkaa olla jo ikää – tällaisissa tilanteissa saatamme tehdä tarjouksen kattosaneerauksesta.

Vähäpätöisin perustein emme tarjoa tiili- tai peltikattoremonttiakaan, vaan tiilikaton tai peltikaton korjaus on aina se ensisijaisin vaihtoehto. Se voi tarkoittaa rikkinäisten tiilien vaihtoa, aluskatteen korjausta tai ruostuneimpien kattopeltien vaihtoa. Tiili- tai peltikaton korjaus saattaa liittyä myös lumen tai myrskyn tekemiin vaurioihin. Kattotikkaat, lumiesteet ja muut kattotarvikkeet saattavat lähteä irti tuulen tai lumen takia, ja tuolloin kattoon jää korjattavia reikiä. Tuuli voi irrottaa jopa koko peltikaton mukaansa! Lisäksi omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai muunlaisen taloyhtiön katto saattaa painua luokalle lumen painon alla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Länsi-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Länsi-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Länsi-Suomen alueella!