Katon korjaus Hankasalmi

Myrskyn ja lumen vaurioittaman katon korjaus Hankasalmella ei voi odottaa. Katonkorjaus on teetettävä kiireesti myös silloin, jos on kyseessä kattovuodon korjaus. Kosteuden pääsy katon alapuolisiin rakenteisiin tulee lopettaa mahdollisimman pian, jotta vältyttäisiin kastuneiden eristeiden uusimiselta ja muilta yläpohjan korjaustöiltä. Katonpaikkaus sujuu erityisen nopeasti (vuotavasta läpiviennistä tai muusta kattovuodosta huolimatta), jos katon aluskate on ehjä. Aluskate vie katon alle päässeen kosteuden saman tien ulos katolta, joten vesivahingoilta vältytään. Seuraa siis paitsi vesikaton, myös aluskatteen kuntoa, ja tilaa meidät tarvittaessa Hankasalmelle uusimaan aluskatetta.

Korjaamme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikki katot: huopakatot, peltikatot ja tiilikatot. Huopakaton omistajan tilaama kattokorjaus liittyy usein saumojen ja kattoreikien tiivistämiseen. Palahuopakatollakin paikataan saumoja, jiirejä ja reikiä. Peltikatolla voi niin ikään olla reikiä, usein ruosteen aiheuttamia. Yksi tavallinen peltikaton korjaus on irronneiden peltilistojen ja kattopeltien kiinnittäminen paikoilleen. Tiilikaton korjaustarpeet liittyvät usein murenevien ja halkeilevien kattotiilien uusimiseen. Katemateriaalista riippumatta, vuotavat kattoikkunat, kattoluukut ja muut kattoläpiviennit ovat yleisiä ongelmia. Myös antennin ja piipun juuri ovat läpivientejä, mitkä voivat alkaa vuotaa vettä katon alle. Jos omakotitalon, kesämökin tai taloyhtiön katto tarkastetaan puolivuosittain, osataan läpiviennit tiivistää tai uusia ajoissa, ja monet kattovuodot ovat näin vältettävissä. Samalla tulee huomattua, jos kattotarvikkeiden kiinnitykset ovat päässeet löystymään. Kun kiristämme ne, estämme tikkaiden, rännien ja lumiesteiden irtoamisen tuulella tai kevätlumien mukana. Samalla estetään katon reikiintyminen ja sen takia tarvittu rivitalon, kerrostalon tai muun kiinteistön katon paikkaus.

Jos katolla on runsaasti ikää tai sen alta löytyy lahoa ja hometta, on mietittävä kaksi kertaa, teettääkö katon korjaus vai kattoremontti. Vanhaa kattoa ei saa enää uudeksi. Vaikka ongelmakohta tulisikin kuntoon, emme voi taata, etteikö esimerkiksi 40-vuotias bitumikatto alkaisi kohta vuotaa uudelleen. Katon uusiminen on tuolloin ainut varma ratkaisu tilanteeseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!