Katon korjaus Uurainen

Kaikenlaisten kattojen korjaukset Uuraisilla voi tilata tästä samasta osoitteesta, eli Kattokorjaus-palvelulta. Olemme nappivalinta ottaa yhteyttä, jos kesämökin huopakatto alkaa vuotaa. Kiirehdimme paikalle paikallistamaan kattovuodon ja aloittamaan kattovuodon korjauksen. Usein kyseessä on piipunjuurivuoto, mutta voipa katto vuotaa myös saumoista tai jiireistä. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on osapuilleen parasta mitä tiedämme, joten kattosi tulee korjattua asiantuntevin ja tunnollisin ottein. Jos yläpohjaan ei ole vielä syntynyt korjaustarpeita, saadaan katto kuntoon hyvin pienimuotoisin kustannuksin. Tarvittaessa uusimme vaurioituneet rakenteet ja märät eristeet.

Ota yhteyttä myös silloin, jos lumi veti lumiesteet ja kattotikkaat mukaansa omakotitalon katolta. Kattoon syntyneet reiät on korjattava nopeasti, jottei kosteus pääse katon alle. Vaikka aluskate olisi vielä ehjä eikä sitä tarvitsisi korjata, voi tilanne muuttua ajan ja kosteusrasituksen myötä.

Palvelemme myös taloyhtiöitä kaikissa niiden tarvitsemissa katonkorjauksissa ja katonpaikkauksissa. Ehkä kerrostalon katto vuotaa antennin juuresta tai kattoikkunan läpiviennin kohdalta, tai kenties rivitalon kattoluukku on alkanut vuotaa. Löydämme aina parhaat ratkaisut katon korjaamiseen – Uuraisten ohella myös Jyväskylässä, Laukaassa, Multialla, Petäjävedellä, Saarijärvellä sekä Äänekoskella.

Palvelumme parhaita puolia on se, että etsimme aktiivisesti tapoja kohentaa asiakkaan katon kuntoa ja estää uusia korjaustarpeita jo ennalta. Esimerkiksi huopakatto kannattaa pinnoittaa, jotta se pysyisi elastisena loppuun saakka. Juuri elastisuus on huopakattojen tiiviyden ja rasituksensietokyvyn salaisuus. Tiilikattoa on korjattava vähemmän, jos sammalet poistetaan pahentamasta tiilien rapautumista ja halkeilemista. Peltikaton korjaustarpeilla on usein jotain tekemistä ruosteen kanssa, joten katto on syytä maalata ruostevaurioiden ehkäisemiseksi. Niin uudet kuin vanhatkin katot kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kattoreiät tai irvistävät saumat päästäisiin paikkaamaan mahdollisimman pian.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Uuraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Uuraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Uuraisten alueella!