Katon korjaus Mikkeli

Kattoremontti vai katon korjaus Mikkelissä? Kattoa näkemättä voi olla vaikea tietää, kumpi tapa on parempi omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon saamiseksi kuntoon. Jos kyse on jostain hyvin pienimuotoisesta katonkorjauksesta, kuten yhden rikkinäisen tiilen korjaamisesta, ei kattoremonttia todennäköisesti tarvita. Myös lumen irrottamien kattotikkaiden tai lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaus voidaan hyvin luultavasti hoitaa purkamatta ja uusimatta kattoa. Jos kyse ei ole ihan pienestä katonpaikkauksesta, on paras tutkia taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto ja esittää suunnitelma katon korjaamiseksi vasta sitten.

Kattovuodon korjaus ei johda kattoremonttiin mitenkään automaattisesti. Tarve kattoremontille ratkeaa tutkimalla yläpohjan korjaustarpeet ja arvioimalla katon ikää. Jos yläpohjassa ei ole pahoja kosteusvaurioita, voidaan kattovuoto ehkä korjata tekemällä katon osittainen korjaus, uusimalla märät eristeet ja kunnostamalla kastuneet kattorakenteet. Jos laho- ja homevauriot jo ovat pahoja ja laajalle levinneitä, katto saattaa olla paras purkaa ja uusia. Myös katon korkea ikä puhuu kattoremontin puolesta, sillä iäkkään katon haurastuneet rakenteet saattavat pettää kohta uudestaan. Jatkuvilta katonpaikkauksilta ja alituiselta pelolta yläpohjarakenteiden kastumisesta välttyy vain uusimalla vanhan ja huonokuntoisen katon. Meidän ammattilaisiltamme saat aina rehellisen ja asiantuntevan arvion siitä, miten katto on paras kunnostaa. Erityisen paljon tiedämme huopakatoista ja huopakattokorjauksista, mutta luota pitkän linjan kattoammattilaisiimme myös silloin, kun on aika korjata tiilikattoa tai peltikattoa.

Esimerkiksi palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa vuotavan läpiviennin korjaamista. Piipun tai antennin juuri voi alkaa vuotaa millä katolla tahansa, myös peltikatolla. Myös kattoluukun ja kattoikkunan kuntoa kannattaa seurata siltä varalta, että se vuotaa tai uhkaa vuotaa. Tiilikaton korjaus saattaa tarkoittaa aluskatteen korjausta, sillä se on tapa pitää tiilikatto todella tiiviinä jopa 70 vuotta. Ota yhteyttä kaikkien erilaisten kattojen korjausten tiimoilta niin Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa kuin Savitaipaleellakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mikkelissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mikkelissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mikkelin alueella!