Katon korjaus Tuusula

Meiltä onnistuvat kaikenlaiset katonkorjaukset Tuusulassa kattoreiän paikkauksista vuotavan läpiviennin tiivistykseen ja aina isokokoisiin katonkunnostusurakoihin. Isompia korjaustöitä tietää esimerkiksi kattovuoto, jota ei ole aikanaan korjattu. Myös painava lumi katolla tai poikkeuksellisen kovaa puhaltava myrskytuuli voivat aiheuttaa katon kunnostustarpeita, tai johtaa jopa kattoremonttiin. Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katto voi alkaa vuotaa talven mittaan. Kattovuoto saatetaan paikantaa johonkin kato läpivienneistä, kuten kattoikkunan, antennin juuren, piipun juuren tai kattoluukun kohdalle. Myös saumat ja jiirit altistuvat kovalle rasitukselle ja voivat näin äityä vuotokohdiksi. Katto saattaa vuotaa myös ´rei’istä, joita on syntynyt, kun katolta alas valunut lumi on irrottanut lumiesteet tai kattotikkaat. Jotta kaikki mahdollisesti vuotavat kohdat saataisiin kuntoon ennen kesää, kannattaa oma tai taloyhtiön katto tarkastaa heti, kun lumet ovat katolta sulaneet. Samalla kannattaa tarkastaa, onko aluskatetta korjattava. Aluskatteen kunto on ensiarvoisen tärkeä koko katon kannalta, sillä ehjä aluskate estää yläpohjarakenteita kastumasta, vaikka vesikaton läpi tulisikin sattumalta vettä. Ilman aluskatetta saumavuoto tai muu satunnainen kattovuoto voi aiheuttaa ikäviä korjaustarpeita yläpohjaan. Katon alle pääsevä vesi voi johtaa muun muassa home- ja lahovaurioihin.

Toisen kerran katto kannattaa tarkastaa syksyllä, jotta se voitaisiin tarpeen niin vaatiessa tiivistää tulevaa talvea varten. Kesän mittaan huopakattoon on voinut syntyä korjattavia halkeamia tai ilmakuplia. Palahuopakaton ränneissä voi olla jotain paikattavaa, tiilikatolta saattaa kovan tuulen jälkeen puuttua tiiliä, ja peltikatto saattaa vaatia ruostevaurioidensa korjaamista. Me osaamme korjata luotettavalla tavalla niin peltikatot, tiilikatot, palahuopakatot kuin huopakatotkin. Kahden viimeksi mainitun katon korjaaminen on meidän mielestämme aivan erityisen mukavaa. Tarvitsitpa kattovuodon korjaamista, rikkinäisten tiilien vaihtamista tai vaikka peltikaton osittaista uusimista, ota yhteyttä – Tuusulan lisäksi myös Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Järvenpäässä, Sipoossa, Keravalla, Vantaalla sekä Nurmijärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tuusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tuusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tuusulan alueella!