Katon korjaus Aura

Katon korjaus Aurassa ei ole enää kallista tai hankalaa, eikä katonkorjausta tarvitse odotella kauaa! Tilaa katonpaikkaus tai esimerkiksi kattovuodon korjaus Kattokorjaus-palvelulta, niin saat tasokasta ja asiantuntevaa palvelua kohtuullisin hinnoin, ja katto tullaan korjaamaan aikailematta. Esimerkiksi huopakaton korjauksella on aina kiire, sillä kosteus saattaa päästä katon alle, jos katto ei ole täysin tiivis. Jos katto vuotaa vaikkapa antennin juuresta, on vaarana, että vesi pääsee kastelemaan eristeet ja puurakenteet. Yläpohjan korjaus lisää katon korjauskustannuksia. Palahuopakaton ja muiden kattojen korjaustarpeet huomataan puolivuosittaisten kattotarkastuksien ansiosta tarpeeksi ajassa. Teetä meillä kattosi tarkastus ja kaikki sen perusteella mahdollisesti tarvittavat korjaukset, olipa kyseessä taloyhtiön katto (esimerkiksi rivitalon tai kerrostalon katto) tai oman omakotitalosi tai kesämökkisi katto. Näin yhdenkään katon läpiviennin vuoto ei jää havaitsematta, ja saat kuulla myös tavoista parantaa katon rasituksenkestävyyttä, ja ehkäistä uudet vauriot jo ennalta.

Kattotarkastuksen aikana tutkimme koko katon huolella. Tyypillinen peltikaton korjaus on irronneiden kattopeltien kiinnittäminen takaisin katolle, siksi arvioimme tarpeen peltien lisäkiinnityksille. Tiilikattoa korjataan usein uusimalla rikkinäiset tiilet, siksi arvioimme tarkoin tiilien kunnon, ja tarvittaessa tarjoamme tiilien suojaamista rapautumiselta uuden pinnoitteen avulla. Käymme mahdollisuuksien mukaan myös katon alla, sillä aluskatetta voi olla tarve korjata.

Katon varusteet ja läpiviennitkin tulee tarkastaa jokakeväisen ja -syksyisen tarkastuksen yhteydessä. Mainitsemme, jos läpivientien tiivisteitä olisi syytä uusia – näin estetään kattovuodot kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta, tai piipun juuresta. Tarjoamme tarvittaessa kattovarusteiden kiinnitysten kiristystä, sillä jos katon varusteet eivät ole kunnolla kiinni katossa, voivat ne pudota alas. Kattoon syntyy reikiä ja muita vaurioita, jos lumi (tai tuuli) irrottaa lumiesteet, kattotikkaat tai esimerkiksi IV-hormit katosta.

Jos kattosi kaipaa korjausta Aurassa tai Auran lähikunnissa ( kuten Lieto, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pöytyä, Rusko ja Turku), olemme valmiita kiipeämään katollesi suurta ammattitaitoa osoittaen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Aurassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Aurassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Auran alueella!