Katon korjaus Perniö

Olipa kyse kattoreikien paikkaamisesta tai jo alkaneen kattovuodon korjaamisesta, tilaa katon korjaus Perniössä meiltä – ja mahdollisimman nopeasti. Jos omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katto ei enää ole tiivis, voi katon alle päästä kosteutta. Kosteudesta ja kosteusvaurioista seuraavat yläpohjan korjaukset voivat olla kalliita. Jos katon vesivahinko on todella paha, eivät katon osittainen korjaus, eristeiden vaihto ja lahovaurioiden kunnostus enää riitä. Kattoremontti on paras ratkaisu, jos katto on hyvin huonossa kunnossa, eikä katonkorjauksen avulla voida jatkaa katon käyttöikää riittävästi. 

Katonpaikkaukset tulevat hoidettua ajallaan, mikäli taloyhtiö tai yksityisasiakas tarkastuttaa kattonsa joka kevät ja syksy. Keväällä katolta voi löytyä niin rikkinäisiä kattotiiliä kuin reikiä, joita on syntynyt lumen valuessa alas katolta. Lumen mukaan saattaa lähteä kattotikkaiden lisäksi monia muita kattovarusteita, kuten hormeja tai lumiesteitä. Syystarkastuksen avulla huopakatto, tiilikatto, palahuopakatto tai tiilikatto voidaan kunnostaa sellaiseksi, ettei se vaurioidu tulevana talvena. Huopakaton korjaus voi olla vaikka saumojen tiivistys, kun taas palahuopakatto saattaa kaivata läpivientien tiivistämistä läpivientivuotojen ehkäisemiseksi. Piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna ja kattoluukku kannattaa tarkastaa myös peltikatolla siltä varalta, että niitä pitäisi korjata. Läpiviennin kohdalta alkava kattovuoto on tavallinen kaikilla katoilla. Tiilikaton syystarkastus saattaa paljastaa tarpeen aluskatteen korjaamiselle, ja silloin toimeen kannattaa tarttua heti. Aluskate estää monet katon vesivahingot, jos se on ehjä. 

Teemme kaikenlaiset kattokorjaukset ja kattopaikkaukset myös Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa ja Tammisaaressa. Kuulet meiltä myös vinkkejä katon vaurioiden ehkäisemiseen. Esimerkiksi huopakatto, joista meillä onkin pitkä kokemus ja laaja-alainen tietotaito, kaipaa sammaleenpoistokäsittelyjä ja pinnoittamista. Huollettu huopakatto pysyy paremmassa kunnossa huolimatta auringon paahteesta, sateista, ilmansaasteista ja esimerkiksi katolla kävelemisestä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Perniössä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Perniössä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Perniön alueella!