Katon korjaus Hartola

Kattokorjaus-palvelun tekemä katon korjaus Hartolassa onnistuu varmasti, onhan meillä pitkä kokemus niin huopakattokorjauksista, tiilikattokorjauksista, palahuopakattokorjauksista kuin peltikattojenkin korjaamisesta. Katonkorjaus onnistuu vuosien kokemuksella, eikä katonpaikkaukseen suhtauduta ikinä ylimalkaisesti. Katto korjataan juuri niin kuin se pitää korjata, olipa sitten kyse palahuopakaton reikien paikkaamisesta tai katosta lumen mukana irronneiden tikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien vaurioiden kunnostamisesta. Työ suoritetaan huolella, ja tulemme tekemään sen niin pian kuin mahdollista, jotta rakennuksesi saadaan suojaan kosteudelta.

Huopakaton korjaus voi tarkoittaa huopakaton saumojen tiivistämistä, kattoreikien paikkaamista vai vaikka kattoikkunan poistamista katosta. Tarvittaessa huopakattojen saloihin vihkiytyneet ammattilaisemme uusivat koko huopakaton. Hyvin hoidetun bitumikaton voi kuitenkin odottaa kestävän noin 40 vuotta, ennen kuin se on aika uusia. Peltikaton paikkaus saattaa liittyä vääntyneiden tai ruosteen syömien kattopeltien vaihtoon. Jos vaihdamme vain kattopellit, puhutaan osittaisesta kattoremontista. Tiilikaton korjaus on kieltämättä hyvin usein haljenneiden kattotiilien vaihtoa.

Mikä vain katto voi alkaa vuotaa, siksi aluskate on kullanarvoinen. Jos aluskate menee rikki tai kuluu puhki, tilaa joutuin aluskatteen korjaus tai vaihto. Näin mahdolliset kattovuodot eivät pääse kastelemaan yläpohjaa, eikä kondenssivesikään pääse tekemään tuhojaan. Kattovuodon korjaus onnistuu ilman tarvetta korjata yläpohjarakenteita tai uusia eristeitä, jos aluskate on toiminut odotetulla tavalla.

Kattoläpivientien vuotokorjaukset ovat yleisiä korjausurakoita kaikilla katoilla, ja siksi katon läpivientien tiivisteet kannattaa usein tarkastaa, puhuttiinpa sitten kerrostalon, omakotitalon, rivitalon tai kesämökin katosta. Kattokorjaus-palveluun voit luottaa taloyhtiön ja pientalojen kattotarkastuksissakin. Tutkimme erittäin huolella savupiipun, antennin, kattoikkunan ja kattoluukun sun muiden läpivientien tiivisteet, jotta ne eivät vain alkaisi vuotaa. Tarvittaessa suosittelemme tiivisteiden uusimista tai jotain muuta katon korjausta, kattohuoltoa tai kattotyötä. Se voi olla vaikkapa bitumikaton pinnoitus, peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi tai esimerkiksi kattokaivojen lämpövastuksien uusiminen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hartolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hartolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hartolan alueella!