Katon korjaus Kärkölä

Koska kattoremontti on taloudellisempi vaihtoehto kuin vanhan katon korjaus Kärkölässä? Jos taloyhtiön tai esimerkiksi kesämökin tai omakotitalon katon kunnosta huolehtii Kattokorjaus-palvelu, saat kuulla ajoissa siitä, koska on aika alkaa harkita katon uusimista. Jos katto on vielä nuori, ja sitä on hyvin huollettu, suosittelemme käytännössä aina katonkorjausta. Katonpaikkaus on edullisempaa kuin kattoremontin tekeminen, mutta jos korjaustarpeet ovat tihentyneet eikä niillä saada kattoa luotettavan hyvään kuntoon, on paras harkita kattosaneerausta.

Alle 40-vuotiaan huopakaton korjaus palauttaa katon tiiviyden, mutta edes meidän kuulut ja lahjakkaat huopakattoammattilaisemme eivät saa yli 40-vuotiasta huopakattoa pysymään tiiviinä. Vanhaa huopakattoa tai palahuopakattoa on korjattava lähes koko ajan, joten on kustannustehokkaampaa uusia katto ja palauttaa siten sen ehjyys ja tiiviys.

Nuoren peltikaton korjaustarpeet ovat satunnaisia. Kun katolla alkaa olla ikää 50 vuotta, haurastuttaa sitä jo ruoste, ja kattovuodon korjauksia tarvitaan yhä useammin. Katto on ehdottomasti aika uusia, jotta katon alle ei pääsisi kosteutta aiheuttamaan lahoa tai hometta.

Tiilikaton korjaukset liittyvät hyvin usein hajonneiden tiilien vaihtamiseen, ja tällaiset tarpeet vain tihentyvät rivitalon tai esimerkiksi kerrostalon tiilikaton lähestyessä 70 vuoden rajapyykkiä. Jotta yläpohjan korjauksilta vältyttäisiin, kannattaa katto uusia ennen katon vesivahinkoa.

Joskus katto on uusittava ennen sen odotettavissa olevan elinkaaren päättymistä. Syy voi olla esimerkiksi huolto-ohjelman noudattamatta jättämisessä tai pahoissa lumi- tai myrskyvaurioissa. Nyt ei tarkoiteta sitä, että tuuli tai lumi tekee kattoon reikiä repimällä lumiesteet tai tikkaat katosta, vaan katon painumista notkolle lumen alla – tai puun kaatumista katolle myrskyssä.

Joskus aluskatteen korjaus johtaa ennenaikaiseen kattoremonttiin, sillä aluskatteen korjaaminen edellyttää vesikatteen purkamista. Jos vesikatteen huomataan olevan heikkokuntoinen, ei sitä kannatta asentaa takaisin. 

Olipa kyse pahoista myrskyvaurioista tai kattovuodon korjauksesta, ota yhteyttä meihin niin Kärkölässä kuin Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa. Kerromme mielellämme myös siitä, miten kattovuotoja, kuten vuotavia läpivientejä, voidaan ehkäistä. Vinkkaamme esimerkiksi siitä, että piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan ja kattoluukun tiivisteet kannattaa toisinaan uusia, jotta ne eivät alkaisi vuotaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kärkölässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kärkölässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kärkölän alueella!