Katon korjaus Hanko

Toimi viisaasti ja kaukonäköisesti, ja tilaa katon korjaus Hankoon meiltä. Meillä on pitkä kokemus niin huopakattojen, tiilikattojen, palahuopakattojen kuin peltikattojenkin korjaamisesta. Tiedämme, miten katonkorjaus kulloinkin kannattaa suorittaa, ja ymmärrämme hyvin, millainen kiire katonpaikkauksella on. Emme siis aikaile avun tarjoamista – varsinkaan silloin, kun kyseessä on kattovuodon korjaus, mikä pitää saada pian pois päiväjärjestyksestä. Vuotava antennin juuri tai muu ongelmakohta on kunnostettava mitä pikimmin, jotta vältyttäisiin kastuneiden eristevillojen uusimiselta ja muilta yläpohjan korjaustöiltä, mitkä nostaisivat katon paikkauksen hintaa. Erityisen helposti vuotava piipunjuuri (tai muu vuotokohta) on korjattavissa suhteellisen pienellä vaivalla silloin, jos vesikaton alta löytyy ehjä aluskate. Jos katto vuotaa, aluskate vie kaiken kosteuden saman tien ulos katolta, eikä vesivahinkoja synny. On siis tärkeää muistaa tarkastaa aluskate usein siltä varalta, että se on korjattava. Samalla on hyvä tarkastaa myös kattoluukun, kattoikkunan ja muiden kattoläpivientien tiivisteet, jotta ne eivät alkaisi vuotaa vettä katon alle. Jos tilaat kattotarkastuksen meiltä, on se kattava ja informatiivinen, ulottuuhan se katon varusteisiinkin. Katon varusteet, esimerkiksi lumiesteet tai tikkaat, voivat irrota katolta lumen mukana. Tämä rei’ittää katon, ja se on pian paikattava. Jos kattotarvikkeiden kiinnikkeet tutkitaan usein, ovat monet taloyhtiön tai pientalon katon vauriot vältettävissä.  

Kerrostalon, omakotitalon, rivitalon tai kesämökin katto voi olla huopakatto. Tyypillinen huopakaton tai palahuopakaton korjaus on saumojen ja jiirien tiivistys. Sammalkasvustot saattavat avata katon saumat, ja katolla olevan lumen paino voi saada jiirit vuotamaan. Peltikatolla ollaan usein tekemisissä ruosteen tai kovan tuulen aiheuttamien vaurioiden korjaamisen kanssa. Jos vauriot ovat pahoja ja laajalle levinneitä, voi tulla kyseeseen peltikaton osittainen uusiminen eli kattopeltien vaihto. Rikkinäisiä kattotiiliäkään ei kannata paikata liimaamalla kappaleita yhteen, vaan huonokuntoiset tiilet on suosiolla vaihdettava.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hangossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hangossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!