Katon korjaus Kauniainen

Kun taloyhtiö tai yksityisasiakas tilaa katon korjauksen Kauniaisissa meiltä, on lopputulos aina yhtä erinomainen – vaikka hintalappu ei olekaan suuren suuri. Me teemme katonkorjaukset erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella, joten kannattaa olla kaikenlaisten omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katonpaikkausten tiimoilta yhteydessä meihin.

Kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus onnistuu sitä edullisemmin, mitä pikemmin se tilataan. Puolivuosittaiset kattotarkastukset auttavat huomaamaan tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton korjaustarpeet ajoissa. Voit tilata kattotarkastuksetkin Kattokorjaus-palvelulta, niin saat ammattilaisen mielipiteen talon katon kunnosta.

Huopakaton, palahuopakaton ja muiden kattojen korjaaminen mukailee aina samaa kaavaa. Ensin asiakas ottaa yhteyttä, ja tuon yhteydenoton perusteella sovimme arviointikäynnistä. Arviointikäynnin perusteella laskemme hinnan aluskatteen korjaamiselle tai mille tahansa korjaustyölle, mitä katto on vailla. Sitten teemme itse korjausoperaation, ja lopuksi toteutamme loppusiivouksen.

Kauniaisissa on harvoin niin paljon lunta, että kattotikkaat tai lumiesteet putoaisivat katolta lumen mukana. Toki näin voi käydä, mutta usein kattotarvikkeiden irtoamisessa on kyse kovasta tuulesta. Läpivientivuodot ovat Kauniaisissakin melko yleisiä. Ota yhteyttä, jos piipunjuuri, kattoikkuna, kattoluukku tai antennin juuri vuotaa.

Jos talossa on huopakatto, saatat tarvita kattoreikien korjaamista. Olemme todella taitavia korjaamaan niin palahuopakatot kuin muutkin huopakatot, joten luota tämäkin asia käsiimme. Peltikaton korjaukset voivat liittyä ruosteeseen ja sen aiheuttamiin kattoreikiin, mutta myös tuulen irrottamiin kattopelteihin ja peltilistoihin. Tarvittaessa suosittelemme peltikaton osittaista vaihtoa tai peltikattoremonttia. Tiilikatolla tarvitaan aika ajoin rikkinäisten tiilien vaihtoa, mutta joskus myös aluskatteen uusimista. Tiivis aluskate estää katon vesivahingot ja yläpohjan korjaustyöt. Kattovuodon korjaukseen ei ehjän aluskatteen ansiosta liity eristeiden vaihtoa tai lahovaurioiden kunnostamista. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää – muista, että toimimme myös Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella, Vantaalla, Vihdissä ja esimerkiksi Nurmijärvellä.