Katon korjaus Vehmaa

Katon korjaus Vehmaalla ei ole urakka, mihin kannattaisi suhtautua huolettomasti. Katonpaikkaus onnistuu luotettavalla ja kestävällä tavalla vain, jos asialla on kokenut ammattilainen. Ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun saat kattosi korjattua paitsi kilpailukykyisellä hinnalla, myös mitä parhaimmalla lopputuloksella. Tavoitteemme on aina saada asiakkaan katto kerralla kuntoon, joten emme tyydy vain korjaamaan vuotamaan ruvennutta piipun juurta tai kattoikkunaa. Tarkastamme koko katon kunnon, eli myös katon saumojen ja jiirien kunnon. Tarkastettua tulevat myös antennin juuri ja kattoluukku sekä muut katon läpiviennit siltä varalta, että nekin vuotaisivat tai meinaisivat vuotaa. Kun poistumme paikalta, asiakas tietää kattonsa olevan taas tiivis ja turvallinen.

Rivitalon, kesämökin, kerrostalon tai omakotitalon katon kunto on hyvä tarkastaa säännöllisesti, jotta mahdolliset katonpaikkaustarpeet huomattaisiin ajallaan. Katonkorjausta voidaan tarvita uudehkollakin katolla. Esimerkiksi kattovuodon korjaus ei ole vain vanhojen kattojen yksinoikeus, vaan lumi, pakkanen, tuulet ja muut rasitukset kuormittavat uudempiakin kattoa. Lumen mukana pudonneet lumiesteet ja kattotikkaat jättävät kattoon reikiä, joista kosteus voi päästä katon alle. Mikäli aluskatteessa on jokin reikä tai repeämä, mitä ei ole korjattu, pääsee kosteus kastelemaan yläpohjan eristeet ja kattorakenteet. Kastuneet eristeet on homeen pelossa syytä vaihtaa, ja rakenteet on kuivatettava, jottei niitä tarvitsisi lahovaurioiden takia uusia.

Mitä kattosi tai taloyhtiönne katto tarvitseekaan, saatte sen meiltä – myös Laitilassa, Mynämäellä, Taivassalossa sekä Uudessakaupungissa. Irronneiden peltilistojen kiinnittäminen takaisin paikoilleen on melko tyypillinen peltikaton korjaus, kun taas tiilikatoilla tarvitaan eniten rikkinäisten ja huonokuntoisten tiilien uusimista. Huopakatossa tai palahuopakatossa saattaa olla kiireellistä korjausta odottavia reikiä, halkeamia tai ilmakuplia. Bitumikattojen korjaaminen on meille suorastaan sydämenasia, joten voit luottaa meidän keksivän parhaan tavan sinunkin huopakattosi kunnostamiseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vehmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vehmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vehmaan alueella!