Katon korjaus Karjaa

Tässä kaksi vinkkiä siihen, miten saada edullinen katon korjaus Karjaalla. Ensimmäinen vinkki on ottaa kaikkien katonkorjausten tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me olemme tunnetusti hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu kattofirma. Toimintamme perusajatus on tarjota taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille kohtuuhintaisia, mutta erittäin korkealaatuisia katonpaikkauksia. Esimerkiksi kattoremonttia tarjotaan vain silloin, kun se on katon kokemat vauriot ja katon ikä huomioiden taloudellisin ratkaisu.

Toinen vinkki on tilata omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon korjaus mahdollisimman pian. Mitä kauemmin kattoreikien, vuotavien saumojen tai vuotavien läpivientien korjaus kestää, sitä pahempia vaurioita katon alle saattaa syntyä. Kosteus voi päästä pilaamaan kattorakenteet ja kastelemaan eristeet, ja yläpohjan korjausurakka nostaa kattovuodon korjauksen kustannuksia tuntuvasti. Jotta huopakatto, palahuopakatto tai muu katto saataisiin korjattua heti vaurioiden synnyttyä, on olennaisen tärkeää tarkastaa katon kunto säännöllisesti. Suosittelemme tarkastamaan katon kunnon joka kevät ja syksy – tai tilaamaan kattotarkastuksen meiltä.

Kattotarkastus voi paljastaa monenlaisia korjaustarpeita tiilikatossa, peltikatossa tai huopakatossa. Peltikatossa saattaa olla reikiä, esimerkiksi ruosteen tai katosta lumen mukana irronneiden lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamia. Tiilikatolla on usein rikkinäisiä tiiliä, mitkä tulee vaihtaa uusiin. Jotta katto ei alkaisi vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta, tulee katon alta löytyä ehjä aluskate. Jos aluskatteessa on reikä, tulee se korjata kiireesti.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaukset voivat liittyä sauma-, jiiri- tai läpivientivuotoihin, mitkä ovat yleisiä kaikilla katoilla. Korjaamme asiantuntemuksella kaikenlaiset vuodot, olivatpa ne alkaneet piipunjuuren, antennin juuren, kattoikkunan, kattoluukun tai vaikka katon sisätaitteen kohdalta. Jotta läpiviennit pysyisivät tiiviinä, kannattaa niiden kunto tutkia usein.

Muistathan, että palvelemme myös muualla Raaseporissa, eli Pohjan ja Tammisaaren alueella. Kattokorjauspalvelua saa meiltä myös Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karjaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karjaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Karjaan alueella!