Katon korjaus Lestijärvi

Kun otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaat esimerkiksi taloyhtiön katon korjauksen Leppävirralle meiltä, sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan katonkorjausta. Me palvelemme kaikkia asiakkaita nopeasti, luotettavan ammattitaitoisesti ja vieläpä varsin kilpailukykyisin hinnoin, joten kannattaa ottaa yhteyttä katonpaikkauksien tiimoilta. Etenkin kattovuodon korjaus on hoidettava nopeasti, sillä vuotava katto saattaa johtaa vaikeasti korjattaviin kosteusvaurioihin. Yläpohjaan saattaa syntyä laho- ja homevaurioita, joiden korjaus on hitaampaa ja hintavampaa kuin esimerkiksi vuotavan kattoikkunan korjaaminen pian sen jälkeen, kun läpivienti on alkanut vuotaa. Jotta vuotavat kattoluukut, piipun juuret, antennin juuret ja muut läpiviennit löydettäisiin ajoissa, kannattaa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Saumojen tiivistys on sellainen huopakaton korjaus, mikä tilataan meiltä melko usein. Palahuopakatolla voi olla korjattavia reikiä, joita aiheuttavat muun muassa lumen mukana katolta irtoavat kattotarvikkeet. Jos kattotikkaat tai lumiesteet ovat pudonneet katolta, kiinnitämme ne takaisin katolle ja paikkaamme katteeseen syntyneet reiät. Tiedämme parhaat konstit huopakattojen korjaamiseen ja uusien vaurioiden ehkäisemiseen erilaisilla huopakattohuolloilla. Ajantasaista tietotaitoa on tarjolla myös korjausta tarvitseville tiilikatoille ja peltikatoille. Olipa kyse ruosteen tekemästä reiästä, pakkasen halkaisemasta kattotiilestä, uusittavasta aluskatteesta tai tuulen irrottamista kattopelleistä, katto on pian taas ensiluokkaisessa kunnossa.

Jos siis tarvitset katonkorjausta Lestijärvellä tai sen ympäristössä Halsualla, Kinnulassa, Kokkolassa, Perhossa, Reisjärvellä, Sievissä tai Toholammilla, ota yhteyttä! Tulemme joutuin paikan päälle peittämään katossa olevat reiät ja arvioimaan kaikki jo syntyneet vauriot. Vaurioiden ja katon iän perusteella päättelemme, miten katto kannattaa kunnostaa, ja laskemme katon korjaamiselle urakkahinnan. Joskus oikea ratkaisu on osittainen kattoremontti tai koko katon purku ja vaihto. Esimerkiksi hyvin vanhaa kattoa ei kannata enää korjata, sillä se voi alkaa vuotaa pian jostain toisesta paikasta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lestijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lestijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lestijärven alueella!