Katon korjaus Juuka

Katon korjaus Juuassa alkaa aina samalla tavalla, olipa kyseessä taloyhtiön, kesämökin tai omakotitalon katonkorjaus. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä Katonkorjaus-palveluun ja kertoa tarpeesta kattovuodon korjaukselle tai jollekin muulle katonpaikkaukselle. Tämän jälkeen me hoidamme loput, eli sovimme asiakkaan kanssa kerrostalon, vapaa-ajan rakennuksen tai esimerkiksi rivitalon katon arvioinnista. Ennen arviointikäyntiä ei ole järkevää arvella, mitä huopakaton tai esimerkiksi tiilikaton korjaus maksaa. Vasta paikan päällä näemme tarkemmin sen, missä kunnossa katto on, millaisia kosteusvaurioita yläpohjasta löytyy (jos löytyy) ja miten katto kannattaa kunnostaa. Mitä nuorempi katto, sitä varmemmin riittää katon osittainen korjaus. Vain kaikista vanhimmat ja huonokuntoisimmat katot on purettava ja uusittava.

Tyypillinen huopakaton korjaus on irvistävän sauman tai kattoreiän paikkaus, sillä saumoja avaavat etenkin sammalet, ja reikiä voi syntyä vaikkapa siitä, että lumi repii lapetikkaat ja lumiesteet irti. Melko yleinen palahuopakaton korjaus on irronneiden paanujen liimaaminen takaisin paikoilleen. Peltikaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa vuotavan läpiviennin korjaamista. Antennin juuri, piipun juuri, ilmanvaihtoputken juuri, kattoikkuna tai kattoluukku voivat alkaa vuotaa vettä katon alle ulkokaton materiaalista huolimatta. Tämän takia aluskatteen korjaus on niitä tärkeimpiä katon korjauksia. Ehjän aluskatteen ansiosta kattovuodon korjaamiseen ei tarvitse yhdistää yläpohjan korjaustöitä, kuten kastuneiden puurakenteiden uusimista.

Katon paikkaustarpeet havaitaan ajoissa, jos katolla käydään puolen vuoden välein. Mitä nopeammin huonokuntoinen läpivienti tai sauma tiivistetään, sitä todennäköisemmin kattovuodot, katon vesivahingot ja muut isommat ongelmat ovat vältettävissä. Kattokorjaus-palvelun kokeneet huopakattoammattilaiset ja muut katonkorjaajat huolehtivat katon kuntoon nopeasti ja edullisesti. Meihin voit luottaa myös isommissa korjausurakoissa, eli esimerkiksi pitkään jatkuneen huopakattovuodon korjaamisessa – tai silloin, jos puu kaatui tuulella peltikaton päälle. Korjaamme katot Juuan ohella myös Kuopiossa, Kaavilla, Kontiolahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Polvijärvellä sekä Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!