Katon korjaus Kangasniemi

Katon korjaustarpeet Kangasniemellä havaitaan ajoissa katon kuntoa seuraamalla. Moni pelkää, että katon korjaus olisi kallista. Siksi katonkorjausta saatetaan lykätä, vaikka kattovuotaa. Katonpaikkaus ei kuitenkaan ole liian tyyristä, kun asialla on oikea kattofirma – ja kun katon korjaaminen tilataan aikailematta. Mitä pahemmaksi katon ja yläpohjan vauriot ehtivät päästä, sitä enemmän katon kunnostaminen maksaa.

Jos katonpaikkaukseen liittyy yläpohjan korjaustöitä, kuluu omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaamiseen enemmän aikaa ja rahaa kuin siinä tapauksessa, että kyse olisi pelkästä vesikaton paikkaamisesta. Siksi kattoreiät kannattaa korjata heti, eikä vasta silloin, kun katto jo vuotaa. Kattoreikiä voi synnyttää vaikka se, että lumi repii kattotikkaat ja lumiesteet katosta.

Huopakaton korjaus voi tarkoittaa kaikille katoille tyypillisen vuotavan läpiviennin korjaamista. Esimerkiksi piipun tai antennin juuri voi alkaa vuotaa huopakatolla. Myös sauma- ja jiirikorjaukset sekä kattoreikien paikkaukset ovat tyypillisiä korjaustöitä palahuopakatoilla ja huopakatoilla. Tunnemme tavat huopakattojen korjaamiseksi, joten luota vuotava tai muutoin vaurioitunut bitumikatto käsiimme.

Peltikaton korjauskin voi tarkoittaa läpiviennin korjaamista, voihan vaikkapa kattoikkuna alkaa vuotaa peltikatolla. Lisäksi voidaan tarvita aluskatteen korjaamista, ruosteen tekemien reikien paikkaamista tai irronneiden kattopeltien kiinnittämistä takaisin kattoon.

Tiilikatollakin voi olla läpivientivuotoja. Jos kattoluukun tiivisteet haurastuvat, voi tiilikatto vuotaa kattoluukun kohdalta. Toki kyse voi olla rikkinäisten tiilien vaihdosta tai aluskatteen uusimisesta – nekin ovat hyvin tavallisia tiilikattokorjauksia Kangasniemellä.

Kattovuodon korjaus onnistuu helposti, jos se aloitetaan pian vuodon alkamisen jälkeen. Kaikki katot on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kaikki kattokorjaukset osattaisiin tilata jo varhaisessa vaiheessa. Perusteellinen kattotarkastus ulottuu kaikkiin katon varusteisiin ja katon alapuolisiin osiin saakka. Myös katon kunnon tarkastukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Tarvitsipa pientalon tai taloyhtiön katon korjaamista, katon osittaista uusimista tai kattotarkastusta, ota yhteyttä – myös Joutsassa, Hankasalmella, Hirvensalmella, Mikkelissä, Toivakassa ja Pieksämäellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kangasniemellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kangasniemellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kangasniemen alueella!