Katon korjaus Kuopio

Lumen tai myrskyn tekemät vauriot, vuotavat läpiviennit ja hajonneet kattotiilet ovat kaikki yhtä hyviä syitä ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa katon korjaus Kuopioon. Kuopion lisäksi palvelemme katonkorjausten tiimoilta myös Lapinlahdella, Iisalmessa, Leppävirralla, Rautavaaralla, Siilinjärvellä, Suonenjoella, Tervossa, Pielavedellä, Kaavissa, Juuassa sekä Tuusniemellä. Katonpaikkauksia voivat tilata niin yksityisasiakkaat kuin taloyhtiötkin, sillä palvelemme yhtä tasokkaasti niin kesämökkien omistajia kuin kerrostalonkin asukkaita ja osakkeenomistajia. Rivitalon, omakotitalon ja kaikkien muiden rakennusten katot tulevat korjattua mahdollisimman edullisesti, kun kattokorjaus tilataan vaurion ollessa vielä tuore. Siksi kannattaa tilata meiltä myös säännölliset kattotarkastukset, joiden aikana havaitaan jokainen kattoon syntynyt reikä, naarmu tai ylös pumppautunut peltikattonaula. Katontarkastuksen jälkeen saat vinkkejä katon ylläpitoon. Monet kattovuodon korjaukset ja muut katon kunnostukset voidaan estää ennalta huoltamalla kattoa ja seuraamalla sen tiivisteiden kuntoa.

Tiivisteiden haurastumisesta saavat alkunsa monet kattovuodot kattoikkunan, kattoluukun tai antennin tai piipun juuren kohdalta. Koska kattoon voi tulla reikiä aivan yllättäen – esimerkiksi silloin, jos lumi irrottaa lumiesteet tai tikkaat mukaansa – kannattaa kattovuotoihin varautua asennuttamalla ja (tarvittaessa) korjauttamalla aluskatteen.

Huopakatot tunnemme erityisen hyvin, ja osaamme palvella huopakattojen omistajia ainutlaatuisen kattavasti. Kattoreikiä ja saumavuotoja voidaan ehkäistä poistamalla katolta sammalet. Myös vanhan katon pinnoitus auttaa ehkäisemään monet huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustarpeet.

Peltikaton ruostevauriot ja muut ruosteesta johtuvat korjaukset voidaan estää maalaamalla peltikatto. Tiilikatolla esiintyy vähemmän rikkinäisiä ja kiireesti vaihdettavia kattotiiliä, kun katto puhdistetaan säännöllisesti, ja pinnoitetaan kertaalleen.

Tärkeintä on muistaa tilata kattopaikkaus nopeasti, jos katossa on jokin vaurio. Jos katon korjaus lykkääntyy, voi kosteus alkaa tehdä tuhojaan katon alla. Yläpohjan korjaustyöt, kuten kattorakenteiden uusiminen, voivat maksaa yllättävän paljon.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuopiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuopiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuopion alueella!