Katon korjaus Hausjärvi

Olipa kyse kattovuodosta, myrskyvaurioista tai aluskatteen repeämisestä, tilaa katon korjaus Hausjärvelle mahdollisimman pian. Katonkorjaus maksaa yleensä sitä enemmän, mitä pidempään vaurio on ollut katolla. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto on helppo ja nopea katonpaikkaus, mutta jos se jää tekemättä, voivat katon alapuoliset rakenteet kastua. Aluskatteen korjaus tai uusiminen, lahovaurioisten puuosien kunnostus ja eristeiden vaihto kuiviin nostavat katon korjauskustannuksia tuntuvasti.

Jotta taloyhtiön, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto saataisiin kunnostettua silloin, kun se onnistuu vielä edullisesti ja nopeasti, kannattaa katto tarkastaa puolen vuoden välein. Luota rivitalon, kerrostalon, piharakennuksen tai vaikka mummonmökin kattotarkastuksissa meihin, niin saat asiantuntevia neuvoja katon kunnossapitoon. Tarjoamme tarvittaessa huopakaton pinnoitusta, minkä avulla monet huopakaton paikkaustarpeet ovat ehkäistävissä ennalta, tai esimerkiksi peltikaton huoltomaalausta. Hyvä maalipinta eristää kosteuden ja ehkäisee ruostetta, mikä lisäisi erilaisia peltikaton kunnostustarpeita.  

Peltikaton, huopakaton, palahuopakaton ja tiilikaton kuntotarkastuksen aikana vieraillaan mahdollisuuksien mukaan katon alla, jotta yläpohjan korjaustarpeet tulisivat tarvittaessa havaittua. Varmistamme myös sen, ettei mikään läpivienti vuoda. On melko yleistä, että talon katto vuotaa kattoluukun tai kattoikkunan kohdalta, mutta kattovuoto voi alkaa myös piipun tai antennin juuresta. Läpiviennin tiivistys estää tällaiset kattovuodot. Varmuuden vuoksi kannattaa asennuttaa tai korjauttaa aluskate, sillä sen ansiosta mahdollisen kattovuodon korjaus on huomattavasti helpompaa. Kattotikkaiden, lumiesteiden ja muiden katon varusteiden kiinnitykset on tarvittaessa kiristettävä, jotta kattotuotteet eivät putoaisi katolta ja aiheuttaisi kattoon reikiä.

Kattokorjaus-palvelu on huopakattojen ja palahuopakattojen korjausten erikoisammattilainen, mutta tiedämme parhaat tavat myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamiseen. Jos mikään muu ei auta, suosittelemme kattoremonttia. Kattoremontti on ainut varma tapa saada vanha ja haurastunut katto jälleen tiiviiksi. Hausjärven lisäksi toimimme myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hausjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hausjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hausjärven alueella!