Katon korjaus Orimattila

Tarjoamme taattua laatua niin omakotitalon, kesämökin, rivitalon kuin kerrostalonkin katon korjaamiseen, joten ota yhteyttä, ja tilaa katon korjaus Orimattilassa meiltä. Pitkä kokemus on hionut timanttiseksi varsinkin taitomme korjata huopakattoja ja palahuopakattoja, mutta tarjoamme tasokasta katonkorjauspalvelua myös tiilikattojen ja peltikattojen korjaamiseen. Olipa kyseessä katon kunnostaminen jollain helposti ja nopeasti tehtävissä olevalla täsmäpaikkauksella tai isompi katonkorjaus, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja usko tehtävä harteillemme.

Katonpaikkaukseen ei mene kauaa aikaa, jos kyse on esimerkiksi rikkinäisen tiilen vaihdosta. Taloyhtiön katolla voidaan tarvita lumen mukana maahan pudonneiden tikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien korjaamista. Katon täsmäpaikkaus saattaa liittyä myös vuotaviin läpivienteihin, sillä niin piipun kuin antenninkin juuri saattaa ruveta ajan kanssa vuotamaan. Kattovuoto saatetaan paikallistaa myös kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Sikäli mikäli katon aluskatteessa ei ole mitään vikaa, vuotava läpivienti on korjattavissa ilman märkien villojen vaihtoa tai kastuneiden kattorakenteiden uusimista.

Jos aluskate on mennyt rikki tai sitä ei alkuunkaan ole, on kattovuodon korjaus yläpohjan korjauksineen isompi urakka. Myös lumi ja kova tuuli saattavat aiheuttaa pahoja vahinkoja, sillä tuuli voi kaataa puun katon päälle tai jopa kiskoa koko katon mukaansa, jos huono tuuri sattuu. Varsinkin jos katolla alkaa jo olla ikää, voi kattoremontti osoittautua isoa katonkorjausurakkaa paremmaksi vaihtoehdoksi. Jos aluskatetta ei tarvitse uusia tai korjata (eli se on esimerkiksi asennettu jälkikäteen), on osittainen kattoremontti yksi vaihtoehto. Silloin vaihdetaan kaikki ruostuneet kattopellit tai rapautuneet kattotiilet uusiin, mutta aluskatteeseen ei kajota lainkaan.

Tarvitsitpa kattovuodon korjausta, katon saumojen tiivistystä, irronneiden peltilistojen kiinnittämistä tai mitä tahansa muuta katon korjausta, aloita ottamalla yhteyttä ja pyytämällä tarjous. Toimi näin myös Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä ja Pukkilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orimattilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orimattilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Orimattilan alueella!