Katon korjaus Oripää

Me tiedämme mitä teemme, joten omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjaus Orimattilassa kannattaa tilata meiltä. Meillä ei mene sormi suuhun haastavammankaan katonkorjauksen edessä, vaan meillä on aina selvät sävelet. Löydämme kustannustehokkaimmat tavat taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kattojen korjaamiseen, ja osaamme kertoa, miten uusia vaurioita on mahdollista estää. Erityisesti silloin kannattaa kuunnella vinkkejämme, kun korjattava katto on huopakatto tai palahuopakatto, sillä meillä on pitkä kokemus erilaisista bitumikatoista. Esimerkiksi saumojen korjaamista tarvitaan vähemmän, jos huopakatolle ei anneta kasvaa sammaleita. Palvelemme asiantuntevasti myös tiilikaton tai peltikaton korjaamista tarvitsevia asiakkaita, joten ota katonpaikkauksen tiimoilta yhteyttä aina meihin. Luota meihin kattovuotojen korjauksissa, kattoreikien paikkaamisessa ja esimerkiksi vääntyneiden pellitysten uusimisessa myös Loimaalla, Pöytyällä ja Säkylässä.

Katon korjaus on joskus hyvin pienimuotoinen. Rikkinäisen tiilen vaihto ja pientenkin kattoreikien paikkaus kannattaa kuitenkin hoitaa aikailematta, jotta katon alle ei pääsisi vettä. Kosteuden aiheuttamat yläpohjan korjaukset tapaavat nostaa katon korjauksen aiheuttamia kustannuksia tuntuvasti. Kattoreikiä voidaan ehkäistä muun muassa tarkastamalla kaikkien katon varusteiden kiinnitykset kahdesti vuodessa, sillä jos kiinnitykset ovat löysällä, voi lumi kiskoa lumiesteet ja esimerkiksi lapetikkaat irti katosta. Vuotavia läpivientejä voidaan ehkäistä tutustumalla kaikkien läpivientien tiivisteiden kuntoon usein siltä varalta, että ne olisi aika uusia. Piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku saattaa tästä huolimatta alkaa vuotaa, esimerkiksi lumen painon rasittamana. Asennuta tai korjauta aluskate, niin katon alapuoliset rakenteet eivät kastu ja vaurioidu satunnaisesta ja vähäisestä kattovuodosta huolimatta.

Isompia kattokorjauksia ovat pitkään jatkuneiden kattovuotojen korjaukset ja esimerkiksi lumen painon alla notkolle painuneiden kattojen korjaukset. Myös myrsky voi aiheuttaa merkittäviä vahinkoja katolle, mutta ota silloinkin yhteyttä meihin saadaksesi nopeaa ja luotettavaa apua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oripäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oripäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oripään alueella!