Katon korjaus Masku

Katon korjaus Maskussa vie enemmän aikaa ja siten myös rahaa, jos se tilataan myöhässä. Esimerkiksi lumen irti repimien lumiesteiden tai lapetikkaiden aiheuttamien reikien korjaaminen on helppoa ja huokeaa, mutta jos kosteus on päässyt katon alle, nostavat yläpohjan korjaustyöt katonkorjauksen kokonaiskustannuksia. Jotta kaikki tarpeet paikata tai tiivistää kattoa tulisivat huomattua ennen kuin joudutaan tekemisiin katon vesivahingon kanssa, kannattaa oman tai taloyhtiön rakennuksen katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat kattotarkastukset ja kaikki niiden perusteella tarvitut katonpaikkaukset ja kattohuollot Maskuun. Maskun ohella palvelemme myös Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa, Taivassalossa, Aurassa, Pöytyällä sekä Turussa.

Huopakattojen korjaaminen on erityisen kiinnostuksemme kohteena. Huopakatot ja palahuopakatot ovat luotettavia kattoja, joita tarvitsee korjata vain harvakseltaan, jos ne huolletaan säännöllisesti. Huopakaton tai palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa esimerkiksi saumojen tiivistämistä tai vuotavan läpiviennin korjaamista. Kattoikkuna, kattoluukku, antennin juuri ja piipunjuuri voivat alkaa vuotaa millä tahansa katolla, mutta pikainen kattokorjaus estää isommat vahingot.

Kattovuodon korjaus ei välttämättä johda kattoremonttiin tiili- tai peltikatollakaan. Aluskate estää harjapellin, harjatiilen tai esimerkiksi kattoreiän kohdalta katon alle valuvaa vettä kastelemasta katon rakenteita. Jos aluskate hajoaa, on se korjattava pikaisesti, jotta yläpohjan rakenteet eivät kastuisi ja tarvitsisi korjausta. Jos kosteusvaurioita pääsee syntymään runsaasti tai katolla alkaa olla ikää jo huomattavan paljon, teemme tarjouksen kattoremontista katon korjaamisen sijaan. Satunnaisten kattoreikien korjaaminen peltikatolla tai muutamien rikkinäisten tiilien vaihto tiilikatolla ei vaadi kattoremonttia. Etsimme aina ensin tavat tehdä katon osittainen korjaus, ja tarjoamme kattoremonttia vain, jos se on taloudellisesti ajateltuna paras vaihtoehto.

Korjaamme niin omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen kuin rivitalojenkin katot, joten ota yhteyttä jo tänään ja tilaa kattotarkastus tai katon korjaus!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Maskussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Maskussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Maskun alueella!