Katon korjaus Parkano

Meidän ammattilaisiltamme saat kaikenlaiset katon korjaukset Parkanoon. Katonkorjaus ei ole kallista, jos omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon kunnossa tapahtuneet muutokset ja poikkeamat havaitaan tarpeeksi ajoissa. Myös taloyhtiön katon kunto kannattaa käydä tarkastamassa kaikkien huolto- ja korjaustarpeiden varalta ainakin kaksi kertaa vuodessa. Mitä pikemmin katonpaikkaus – esimerkiksi hajonneiden kattotiilien vaihto – hoidetaan, sitä edullisemmin se käy. Muita katon täsmäpaikkauksia ovat esimerkiksi lumen mukana katolta pudonneiden lumiesteiden ja tikkaiden kattoon jättämien reikien paikkaukset, saumojen tiivistykset ja vuotavien läpivientien tiivistykset. Jos aluskate on aina tarvittaessa korjattu, ei pieni vuoto piipun tai antennin juuresta pääse aiheuttamaan katon vesivahinkoa. Aluskate estää myös kattoikkunan, kattoluukun, harjapellin tai vaikka harjatiilen kohdalta alkavaa kattovuotoa aiheuttamasta yläpohjan korjaustarpeita. Tiilikaton tai peltikaton korjaustarpeet saattavat liittyä myös kondenssiveteen ja sen aiheuttamaan vesivahinkoon. Nykyaikainen aluskate tehostaa yläpohjan tuuletusta, ja vähentää siten kondenssiveden syntymistä.

Palahuopakattojen ja huopakattojen korjaaminen tuntuu meille erityisen läheiseltä, mutta korjaamme innostuneesti ja ammattitaitoisesti myös tiilikatot ja peltikatot. Meiltä saat myös isommat katonkorjausurakat, kuten kattovuodon korjaukset tai vakavampien lumi- ja myrskyvaurioiden kunnostukset. Jos katto on vuotanut pidempään, voidaan koko katto joutua vaihtamaan. Kattoremonttia suositellaan etenkin silloin, jos katto on niin vanha, ettei katon elinkaarta saada pidennettyä tarpeeksi katon korjauskustannuksiin nähden. Esimerkiksi noin 40-vuotiaan huopakaton korjaamiseen ei kannata panostaa suuria summia, sillä huopakaton elinkaari on noin 40 vuotta. Uusimalla katon saatte taas luotettavan ja erittäin tiiviin suojan rakennukseenne. Peltikattojen elinkaari kestää noin puoli vuosisataa, ja tiilikatosta saa hyvän katon noin 70 vuodeksi, kun niitä säännöllisesti huolletaan. Saat meiltä kattokorjaukset, kattohuollot, kattotarkastukset ja kattoremontit myös Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karviassa, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Parkanossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Parkanossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Parkanon alueella!