Katon korjaus Ylöjärvi

Kaikkea toimintaamme ohjaa se, että tahdomme saada asiakkaan tai taloyhtiön katon kerralla kuntoon – myös silloin, kun työn alla on katon korjaus Ylöjärvellä. Omakotitalon omistaja saattaa tarvita kattovuodon korjaamista, kesämökin omistaja ehkä katon oikaisua. Kerrostalon katolla saattaa olla reikiä, joita syntyi lumen repiessä kattotikkaat ja lumiesteet irti katolta. Rivitalon katolta voi paljastua vuotava kattoläpivienti, tai ehkä piipun juuren tiivisteet on uusittava piipunjuurivuodon ehkäisemiseksi. Myös kattoikkunan, kattoluukun ja sekä ilmanvaihtohormin että esimerkiksi antennin juuren tiivisteiden kuntoa on tarkkailtava siltä varalta, että ne meinaisivat vuotaa. Olipa kyse katon tarkastamisesta tai mistä tahansa katonkorjauksesta, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja pyydä kilpailukykyinen tarjous katonpaikkauksesta! Ylöjärven lisäksi palvelemme myös Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kihniössä, Nokialla, Parkanossa, Ruovedellä, Tampereella ja Virroilla.

Meiltä löytyy intoa ja tarmoa kaikenlaisiin kattokorjauksiin, mutta huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille kaikista mieluisinta. Huopakatto on korjattavissa yleensä hyvin helposti. Jos katteessa on reikä tai halkeama, tietävät ammattilaisemme lukemattomien toistojen ansiosta heti, miten se saadaan tiivistettyä luotettavalla tavalla. Jos kosteus on jo päässyt katon alle, sujuu meiltä luontevasti myös yläpohjan korjaaminen. Ehkä kattorakenteita tai eristeitä on uusittava? Onnistuu! Vain silloin, jos vauriot ovat todella pahoja, suosittelemme huopakattoremonttia. Kattosaneerausta on harkittava myös silloin, jos katto on kovin iäkäs – huopakatolla tämä tarkoittaa noin 40 vuoden ikää.

Peltikatto on iäkäs viisikymppisenä, tiilikatto puolestaan seitsemänkymppisenä. Ennen näitä rajapyykkejä katto kannattaa korjata esimerkiksi vaihtamalla rikkinäiset kattotiilet tai ruostuneet kattopellit uusiin. Aluskatteen korjaus on mitä parhain vakuutus erilaisten katon vesivahinkojen varalta. Vesivahingon voi aiheuttaa kattovuoto, mutta myös rakennuksen sisäpuolelta nouseva vesihöyry, mikä tiivistyy vedeksi katon alla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ylöjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ylöjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ylöjärven alueella!