Katon korjaus Hollola

Jos katon kunnossa tapahtuu muutoksia, ota yhteyttä ja tilaa katon korjaus Hollolaan. Katonkorjaus kannattaa teettää nopeasti, sillä kattoreiät tai esimerkiksi huopakaton auenneet saumat eivät korjaudu itsekseen. Ongelmat tulevat todennäköisesti vain pahenemaan, jos katonpaikkaus viivästyy. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihtamatta jättäminen rasittaa aluskatteen kuntoa. Aluskate voi kulua puhki pitkäaikaisen kosteusrasituksen vuoksi, ja seuraavaksi kosteus pääsee vaurioittamaan kattorakenteita. Enää ei riitäkään tiilikaton korjaus vaihtamalla rikkinäiset tiilet, vaan meidän on korjattava myös aluskate sekä uusittava märät eristeet. Mahdollisesti kattovuodon korjaukseen liittyy myös lahovaurioisten puurakenteiden uusiminen.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaaminen on erikoisalaamme, joten tilaa kaikki saumojen tiivistykset ja muut huopakaton osittaiset korjaukset tästä osoitteesta. Olemme ansioituneet myös erilaisissa peltikaton ja tiilikaton korjauksissa. Tarvittaessa teemme peltikaton tai tiilikaton osittaisen vaihdon.

Olipa kyse tiilien vaihdosta tai läpivientien paikauksesta, tilaa katon korjaus Hollolaan meiltä

Katon läpivientien vuodot ovat hyvin tyypillisiä ongelmia niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katoilla. Pientalon tai taloyhtiön katto kannattaakin tarkastaa kahdesti vuodessa siltä varalta, että piipun tai antennin juuri vuotaa. Kattoikkunan tai kattoluukunkin tiivisteet ovat voineet haurastua, ja kattovuoto läpiviennin kohdalta on juuri alkamaisillaan. Kattotarkastusten avulla monet kattovuodot ja muut katto-ongelmat voidaan ennakoida ja estää jo ennalta. Jo sattuneet vahingot tulevat puolivuosittaisten tarkastusten ansiosta korjattua mahdollisimman pian.

Huopakatoilla ja muilla katoilla kannattaa käydä ensimmäisen kerran jo varhain keväällä. Lumi on voinut irrottaa tikkaat, rännit tai esimerkiksi lumiesteet katosta, ja katossa on siksi pikaisesti paikattavia reikiä. Toisen kerran katto on hyvä tarkastaa juuri ennen uutta talvea, jotta kaikki saumat saataisiin tarvittaessa tiivistettyä, ja aluskatteessa mahdollisesti oleviin repeytymiin voitaisiin ajoissa puuttua. Tilaat meiltä niin kattotarkastukset kuin kattokorjaukset sekä Hollolassa että Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä ja Orimattilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hollolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hollolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hollolan alueella!