Katon korjaus Liljendal

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus Liljendalissa voi tarkoittaa kattovuodon korjaamista, vuotavien saumojen tiivistämistä tai kattoon syntyneiden reikien paikkaamista. Ota katonkorjauksen tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin tiedät saavasi parasta palvelua mitä kilpailukykyisimmillä hinnoilla. Loistamme etenkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustöissä, mikä johtuu pitkästä kokemuksestamme bitumikattojen parissa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö meiltä kannattaisi tilata myös tiilikaton paikkaus tai peltikaton korjaus – ammattilaistemme joukosta löytyy aukotonta asiantuntemusta myös pelti- tai tiilikattoisille taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille.

Katonpaikkaus ei läheskään aina johdu siitä, että kattoa ei ole huollettu. On totta, että jos kattoa ei huolleta, se ikääntyy ja haurastuu nopeammin. Täten kattovuodot ja muut kattovauriot yleistyvät, ja katon korjauskulut kasvavat. Myös aika haurastuttaa katon rakenteet, eikä kattoja ole edes tarkoitettu kestämään ikuisesti. Katon vanhetessa läpivientivuodot, rikkinäisten tiilten vaihtotyöt ja ruostevaurioiden korjaukset tihentyvät, ja lopulta katto on pakko vaihtaa. Niin kauan, kun katolla on vielä elinkaarta jäljellä eikä katon alla ole merkittäviä kosteusvaurioita, katto kannattaa korjata. Erityisen tärkeää on muistaa aluskatteen korjaus, sillä ehjä aluskate estää katon vesivahingon. Katon alla olevien puurakenteiden ja lämpöeristeiden kastuminen voisi johtaa hintaviin yläpohjan korjauksiin, joten aluskatetta ei kannata jättää huonoon kuntoon.

Joskus huopakaton, tiilikaton tai peltikaton rikkoo lumi. Kun lumi liikkuu katolla, se voi irrottaa lumiesteet tai esimerkiksi kattotikkaat katosta. Katto voi alkaa vuotaa siihen syntyneistä rei’istä. Kattovuodon korjauksella voi olla jotain tekemistä myös myrskyn kanssa. Myrskykin voi irrottaa kattotarvikkeita, kattotiiliä tai kattopeltejä. Kovalla tuulella puu saattaa kaatua katolle, ja se johtaa jo isompiin korjausurakoihin. Silloinkin saat parasta palvelua Kattokorjaus-palvelun kautta – Liljendalin lisäksi myös Lapinjärvellä, Myrskylässä, Pernajassa sekä muualla Loviisassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liljendalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liljendalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liljendalin alueella!