Katon korjaus Varsinais-Suomi

Kattokorjaus-palvelu toteuttaa kattojen korjaukset kaikkialla Varsinais-Suomessa, eli niin Uudessakaupungissa, Laitilassa, Vehmaalla, Pyhärannassa, Taivassalossa, Kustavissa, Raisiossa, Turussa, Kaarinassa, Naantalissa, Liedossa, Paraisilla, Paimiossa, Maskussa, Mynämäellä, Kemiönsaaressa, Ruskossa, Nousiaisissa, Sauvossa, Loimaalla, Pöytyällä, Aurassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä, Salossa kuin Somerollakin. Katonpaikkaukset hoidetaan kiistattomalla ammattitaidolla, kilpailukykyisellä hinnalla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Ylin tavoitteemme on saada asiakkaan katto kerralla kuntoon. Tämä tapahtuu muun muassa siten, että pidämme silmämme auki katonkorjauksen aikana ja jo ennen sitä tehdyn alkukatselmuksen yhteydessä. Jos huomaamme katolla jotain muuta paikattavaa tai huollettavaa, teemme tarvittavista toimenpiteistä tarjouksen. Ehkä olet tilannut meidät korjaamaan vuotavaa piipun juurta tai kattoikkunaa. Tutkimme samalla myös antennin juuren ja kattoluukun sekä muiden läpivientien kunnon siltä varalta, että nekin vuotaisivat tai uhkaisivat vuotaa. Tarjoamme tarvitessa myös vuotavien räystäiden korjaamista, märkien eristeiden uusimista tai aluskatteen uusimista.

Rivitalon, kesämökin, kerrostalon tai omakotitalon kattoa on korjattava edes joskus, vaikka se olisikin taiten ylläpidetty. Aurinko, lumi, pakkanen, ilmansaasteet, kasvustot, tuulet ja muut kemialliset sekä mekaaniset rasitukset kuormittavat kattoa. Pienen kattovuodon korjaaminen tai rikkinäisten tiilien vaihto tapahtuu hyvin edullisesti, jos katonpaikkaustarve havaitaan aikaisessa vaiheessa. Tämän takia katot on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa. Kevättarkastus voi paljastaa katossa olevia reikiä, joita ovat jättäneet jälkeensä katolta lumen mukana pudonneet lumiesteet ja kattotikkaat. Syystarkastuksen ansiosta läpiviennit voidaan tiivistää jo ennen, kuin ne vuotavat, ja peltikatolle voidaan tarvittaessa asentaa lisäkiinnityksiä.

Irronneiden peltilistojen ja kattopeltien kiinnittäminen takaisin paikoilleen onkin tyypillinen peltikaton korjaus. Tiilikatolla tarvitaan toisinaan huonokuntoisten tiilien uusimista, ja huopakatteen pinta voi halkeilla tai sen saumat aukeilla. Korjaamme kokenein ja varmoin ottein kaikki katot, mutta huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille erityisen mieluista puuhaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varsinais-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varsinais-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varsinais-Suomen alueella!