Katon korjaus Järvenpää

Melkein mikä vain voi aiheuttaa tarpeen katon korjaukselle Järvenpäässä. Katon voi vaurioittaa tottumaton kattotyöntekijä, lumitaakka, kova tuuli, sammal, pitkäkestoinen kosteus tai esimerkiksi seisovan veden paine. Katonkorjauksessa kannattaa luottaa Kattokorjaus-palveluun, sillä me löydämme parhaat tavat omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katonpaikkaamiseen tai vaikkapa kattovuodon korjaamiseen. Jos tilanne on toivoton, teemme tarjouksen pientalon tai taloyhtiön kattoremontista.

Huopakaton korjaus voi johtua vaikkapa auringon UV-säteistä, mitkä kuivattavat katteen ja saavat sen halkeilemaan. Kattokorjaus-palvelu on erityisen perehtynyt huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen, ja osaa antaa myös neuvoja uusien vaurioiden ehkäisemiseksi. Vanha katto kannattaa esimerkiksi pinnoittaa uudelleen, jotta kuivuminen ja halkeileminen lakkaisivat.

Lumi on voinut painaa peltikaton notkolle, minkä lisäksi peltikatosta saattaa löytyä reikiä – niitä on syntynyt lumen repiessä lapetikkaat tai esimerkiksi lumiesteet irti katosta. Vanhat kattotiilet ovat hauraita, niinpä rikkinäisten kattotiilien vaihto on mitä tyypillisin vanhan tiilikaton korjaus. Kannattaa varautua siihen, että myös uudehkot tiilet voivat haljeta, ja korjauttaa aluskate tarvittaessa. Ehjä aluskate riittää useimmiten ehkäisemään yläpohjan rakenteiden kastumisen ja yläpohjan korjaustyöt, vaikka katto vuotaisi (esimerkiksi harjatiilen tai läpivientien kohdalta).

Kattovuodon korjaus on aina kiireellä tilattava katon korjaus, oli sitten kyse läpivientivuodosta tai vaikka vuotavista saumoista. Niin piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna, kattoluukku kuin katon jiirit ja saumat voivat alkaa vuotaa lumen painon alla. Tämä on yksi syy tilata lumenpudotus runsaslumisena talvena. Läpivientivuodoissa voi olla kyse myös läpiviennin tiivisteiden haurastumisesta ja pettämisestä. Jotta haurastuneet tiivisteet ja muut ikäloput ja vaurioituneet rakenteet tulisivat ajoissa huomattua, tarkastuta katon kunto kahdesti vuodessa. Kattokorjaus-palvelu tekee kattokorjausten ohella myös kattotarkastukset – eikä vain Järvenpäässä, vaan myös Mäntsälässä, Sipoossa ja Tuusulassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Järvenpäässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Järvenpäässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!