Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenrannassa korvaa kattoremontin varsinkin katon ollessa vielä melko nuori. Lisäksi on tärkeää tilata kattovuodon korjaukset ja muut katonpaikkaukset nopeasti, sillä pienikin reikä voi johtaa kattorakenteiden kastumiseen. Jos korjaustarpeet yläpohjassa ovat mittavat, on ehkä tehtävä kattoremontti – vaikka katto ei olisikaan vielä kovin vanha! Säännölliset kattotarkastukset auttavat havaitsemaan vuotavat läpiviennit ja muut vauriot ajoissa. Saat meiltä niin katonkorjaukset kuin katon puolivuosittaiset kuntotarkastukset. Lappeenrannan ohella toimimme myös Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella sekä Taipalsaaressa.

Huopakatto saadaan usein kuntoon korjaamalla irvistävät saumat. Saumoja availevat sammalet, mitkä kannattaa poistaa katolta joutuisasti. Me olemme keränneet paljon kokemusta huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, joten osaamme tarjota parhaat ratkaisut kaikenlaisiin huopakattojen ongelmiin, sekä neuvoja uusien vaurioiden ehkäisemisessä.

Peltikaton korjaaminen kannattaa tehdä, jos katto ei ole vielä viisikymppinen tai muuten niin kulunut ja haurastunut, että sitä olisi vaikea saada enää pitämään vettä. Tiilikaton rikkinäiset tiilet kannattaa vaihtaa niin kauan, kuin ehjiä tiiliä on selkeästi enemmän. Olipa kyseessä taloyhtiön tai pientalon tiili- tai peltikatto, on aluskatteen tiivistys mitä tärkein katon kunnostustyö. Aluskate estää kattorakenteita kastumasta, vaikka katto vuotaisi harjapellin tai vaikkapa antennin juuren kohdalta.

Läpivientivuotoja eli esimerkiksi kattoikkunan, kattoluukun tai piipun juuren kohdalta alkavia kattovuotoja voi ehkäistä tarkastamalla kaikkien läpivientien kunnon kahdesti vuodessa. Samalla kannattaa tarkastaa koko vesi- ja aluskatteen ehjyys sekä muun muassa kattotarvikkeiden kiinnitykset. Jos kiinnikkeet ovat löysällä, voi katolta kevättalvella putoava lumi irrottaa tikkaat ja lumiesteet, eikä kattoon jää ehkä kuin vain pari reikää. Myös vuotaviin ränneihin kannattaa puuttua ennen kuin on liian myöhäistä, ja rakenteisiin on päässyt kosteutta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lappeenrannassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lappeenrannassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lappeenrannan alueella!