Katon korjaus Nurmes

Vaikka sinulla olisi korkeat odotukset katonkorjauksen suhteen, tullee meidän tekemämme katon korjaus Nurmeksessa jopa ylittämään ne. Erityisen loistavasti korjaamme kaikki huopakatot, mutta ota ihmeessä yhteyttä, vaikka korjattava katto ei olisikaan huopakatto tai palahuopakatto. Pitkä kokemus, tasokas koulutus ja aito kiinnostus alaan saavat aikaan se, että korjaamme kerrassaan erinomaisella tavalla myös peltikatot ja tiilikatot.

Teemme sekä katon täsmäpaikkauksia, isompia katonkorjausurakoita, osittaisia kattoremontteja että täydellisiä kattosaneerauksia. Katonpaikkaus saattaa tarkoittaa vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihtamista, lumen katosta irrottamien tikkaiden ja lumiesteiden jälkeensä jättämien reikien paikkaamista tai vuotavan läpiviennin tiivistämistä. Olipa kyseessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto, kattoikkuna tai kattoluukku voi alkaa vuotaa. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattovuodon takana voi olla myös vuotava piipun (tai antennin) juuri.

Isompi katonkorjaus voi tarkoittaa esimerkiksi lumi- tai myrskyvaurioiden kunnostamista tai kattovuodon korjaamista. Lumi voi painaa katon notkolle, ja tuuli saattaa kaataa puun katon päälle. Jos katto on vuotanut niin paljon, että kosteus on aiheuttanut korjaustarpeita yläpohjassa, vaihdamme märät lämmöneristeet ja kunnostamme tai uusimme vioittuneet kattorakenteet.

Kattoremontti voidaan tehdä joskus myös osittain – se riippuu paljon siitä, tarvitseeko aluskatetta korjata vai ei. Jos aluskate on ehjä, voi olla mahdollista vaihtaa pelkät kattotiilet tai kattopellit. Tätä kutsutaan osittaiseksi kattosaneeraukseksi tai katon osittaiseksi vaihdoksi. Jos aluskate on rikki tai aluskatteella on runsaasti ikää, on paras suorittaa kattoremontti normaalin kaavan mukaan, eli uusia sekä vesikate että aluskate. Kattoremonttia tarvitaan silloin, jos katto on poikkeuksellisen huonossa kunnossa tai kovin iäkäs. Ensisijaisesti Kattokorjaus-palvelu etsii tavat suorittaa katon osittainen korjaus. Ota yhteyttä, niin tulemme selvittämään, miten ja millä hinnalla teidän kattonne saadaan kuntoon Nurmeksessa, Juuassa, Lieksassa, Kuhmossa, Sotkamossa, Valtimolla tai Rautavaaralla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nurmeksessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nurmeksessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nurmeksen alueella!