Katon korjaus Pornainen

Esimerkiksi hammastarkastukseen hakeutuva voi joutua odottamaan pitkiä aikoja, mutta onneksi katon korjaus Pornaisissa on niitä asioita, joissa saa laadukasta palvelua nopeasti. Kattovuodon korjaus on esimerkki katonkorjauksesta, mikä ei kestä odottamista, sillä katon alle uhkaa kaiken aikaa syntyä pahoja kosteusvaurioita. Yläpohjan korjaustarpeet voivat pahentua niin, ettei katto ole enää kunnostettavissa tekemällä katon tiivistys ja aluskatteen korjaus, vaan asiakas joutuu uusimaan koko katon. Silloinkaan ei ole mukava odotella katon korjaajia, jos tuuli vei koko katon mennessään, tai jos puu kaatui myrskyllä katon päälle.

Kattokorjaus-palvelu rientää paikalle mahdollisimman pian asiakkaan yhteydenoton jälkeen ja tarkastaa omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon katon kunnon. Tämä alkukatselmus ratkaisee sen, miten yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto on korjattava, ja mitä se maksaa. Jos kyseessä on alle 40-vuotias huopakatto tai palahuopakatto, sen korjaus voi tarkoittaa vaikkapa jiirien tiivistämistä, saumojen saumaamista tai paikkapalan liimaamista katossa olevan reiän päälle. Reiän on voinut aiheuttaa vaikkapa lumi tai tuuli, mikä on repinyt tikkaat tai lumiesteet irti. Jos bitumikatto on käyttöikänsä päässä eli noin nelikymppinen, saatamme tarjota kattoremonttia. Edes luotettavat huopakattoammattilaisemme eivät saa huopakattoa kestämään tätä pidempään. Peltikatto kestää huollettuna ja tarvittaessa korjattua kymmenkunta vuotta pidempään. Jos tiilikatto on puhdistettu ja pinnoitettu, kaikki rikkinäiset tiilet on aikoinaan uusittu ja aluskate on tarpeen vaatiessa korjattu, kestää tillikatto peräti 70 vuotta.

Läpiviennin kohdalta alkanut kattovuoto voi löytyä niin tiilikatosta, peltikatosta kuin bitumikatostakin. Piipun juuri tai kattoikkuna voi alkaa vuotaa esimerkiksi silloin, jos lumi rasittaa läpivientiä. Kaikkien kattoläpivientien (myös antennin juuren ja kattoikkunan läpivientien) kuntoa on syytä tarkkailla, jotta ne voitaisiin tarvittaessa tiivistää jo ennen katon vuotamista. Paras apu kaikkiin katonpaikkauksiin ja katonkorjauksiin löytyy kauttamme myös Askolassa, Mäntsälässä, Porvoossa ja Sipoossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pornaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pornaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pornaisten alueella!